Bayramda Kıbrıs'a ünlü yağdı

Her yıl olduğu gibi Ramazan Bayramı'nda yine yavru vatan Kıbrıs'a yıldız yağdı. Birbirinden star isimler adada sahne aldı.

Her yıl olduğu gibi Ramazan Bayramı'nda yine yavru vatan Kıbrıs'a yıldız yağdı. Birbirinden star isimler adada sahne aldı. Gülben Ergen, bayramın ilk günü Girne'de sevenleriyle buluştu. Ergen'in sırt dekolteli iddialı kostümü dikkat çekti.

Gülben Ergen, sahnede bir an olsun yerinde durmadı. Ünlü şarkıcı bir ara sahneden inip seyircilerin arasında da dolaştı.

Sibel Can, Kıbrıs'ta konser veren ünlüler arasındaydı. Can, siyah bir kıyafetle seyircilerin karşısına çıktı. Can, davul eşliğinde peş peşe Sezen Aksu'nun "Beni al onu alma" ve "Rakkas" şarkılarını seslendirdi.

Ebru Gündeş, Kıbrıs'taki bayram konserinin açılışını yeni şarkısı "Hayat"la yaptı. Gündeş, Murat Boz'la düet yaptığı "Sonsuza Dek" şarkısını melek kostümlü dansçılar eşliğinde söyledi.

Bayramda Kıbrıs'ta sahne alan Murat Boz repertuvarında kendi şarkılarının yanı sıra "Ben de özledim" gibi çok sevilen arabesk parçalara da yer verdi.

Fanatik Beşiktaş taraftarı olan Murat Boz, Trabzonspor'un şampiyonluğunu da kutladı.