"Tarık Mengüç gibi çingene oldum" yorumuna açtı ağzını yumdu gözünü! İşte zehir zemberek sözler!

Ünlü şarkıcı Tarık Mengüç, Bir dönem fenomen olan evlilik programı 'Gelinim Olur Musun'la adını duyuran Sinem Umaş'ın yayınladığı video'ya sert tepki gösterdi. Mengüç açtı ağzını yumdu gözünü...

"Tarık Mengüç gibi çingene oldum" yorumuna açtı ağzını yumdu gözünü! İşte zehir zemberek sözler!

Tarık Mengüç, bir dönem evlilik programı 'Gelinim Olur Musun'la adını duyuran Sinem Umaş'ı topa tuttu. Umaş, saçı turuncu olduğu için pişmanlığını dile getirdiği video'da, "Tarık Mengüç gibi oldum. Çingeneler gibi oldum" dedi. 

Umaş'a sert tepki gösteren Mengüç, "Bugüne kadar kimse ile polemik yapmadım fakat benim adabıma ile sanatıma benim roman oluşuma tabiri caizse çingene oluşuma kimse laf edemez. Bu ırk ayrımıdır unutmaki romanlar ve çingeneler müziğe yön veren insanlardır. Hatırlıyorsam sen evlilik programında evlenecektin ne oldu? Aaaaa istiyorsan 25 senelik evlilik sırlarını nasıl mutlu olunur nasıl şarkılar yazılır nasıl adabı edebi ile konserden konsere koşulur nasıl reklam çekilir nasıl bu esnada iki tane nurtopu gibi evladı saygılı bi şekilde nasıl yetiştirilir sen saça bakma Sinem Umaş sen kalbe bak. Bi şarkı çıkardım dinle bak 'Deliler' diye ama sen ona da mana bulursun. Çok çalış olur mu albüm çıkaracaksan sana şarkı veririm adına çingenelere kurban olasın diye" yazarak, göndermede bulundu.

"Tarık Mengüç gibi çingene oldum" yorumuna açtı ağzını yumdu gözünü! İşte zehir zemberek sözler! - Resim : 1

Umaş ise Mengüç'e, "E abicim senin  saçın turuncu değil miydi? E benimde kafam turuncu oldu neyin duyarı bu?" diyerek, Mengüç'e karşılık verdi.

Umaş, yıllar önceki evlilik programında yarışmacı Ata ile aşk yaşayıp, annesi Semra ile tartışmaları sık sık gündeme geliyordu. 

"Tarık Mengüç gibi çingene oldum" yorumuna açtı ağzını yumdu gözünü! İşte zehir zemberek sözler! - Resim : 2