Ünlü şarkıcı ve manken Paris Hilton sessiz sedasız evlendi! İşte ilk kareler

Daha önce üç kez nişanlanan ünlü şarkıcı ve manken 40 yaşındaki Paris Hilton Carter Reum ile sessiz sedasız evlendi. İşte düğünden kareler...

Ünlü şarkıcı ve manken Paris Hilton sessiz sedasız evlendi! İşte ilk kareler

Dünyanın en zengin varislerinden 40 yaşındaki Paris Hilton, aynı yaştaki dördüncü nişanlısı Carter Reum ile muradına erdi.

Ünlü şarkıcı ve manken Paris Hilton sessiz sedasız evlendi! İşte ilk kareler - Resim : 1

Haftalardır bekarlığa veda partileri düzenleyen Hilton ile iş insanı Reum, Hilton'un dedesi Barron'ın Bel Air'deki malikanesinde hayatlarını birleştirdi.

Ünlü şarkıcı ve manken Paris Hilton sessiz sedasız evlendi! İşte ilk kareler - Resim : 2

Törene aralarında Emma Roberts, Bebe Rexha, Ashley Benson, Rachel Zoe, PAula Abdul'ün de bulunduğu birçok ünlü düğünün konukları arasındaydı.

Üç gün üç gece sürecek olan düğünün en çok merak edilen ayrıntısı da Paris Hilton'un giyeceği gelinlikti. Bir gelinliğin yanı sıra birkaç tane de beyaz gece elbisesi giyeceği bilinen Hilton, düğünüyle ilgili ilk sosyal medya paylaşımını da yaptı.

Ünlü şarkıcı ve manken Paris Hilton sessiz sedasız evlendi! İşte ilk kareler - Resim : 4

"Benim sonsuzluğum başlıyor"

Hilton, gelinliğini tam olarak göstermese de bir duvağını ön plana çıkaran bir fotoğrafını Instagram sayfasında paylaşarak, gönderisine "Benim sonsuzluğum bugün başlıyor" notunu düştü.

Sosyal medya hesabında 16.6 milyon takipçisi olan Paris Hilton'a, kısa sürede başta ünlü isimler olmak üzere tüm sevenlerinden çok sayıda beğeni ve yorum geldi.