Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık yatırımını açıkladı! “Kendi hesabımı kendim tutarım”

 Şarkıcı Zeynep Bastık, bayram dönemlerinde sahne alan şarkıcıların sahne ücretleriyle ilgili açıklama yaptı. Para konularını pek sevmediğini belirten şarkıcı, “Benim için yatırım topraktır” dedi.

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık yatırımını açıkladı! “Kendi hesabımı kendim tutarım”

Bebek’te yürüyüş yaparken objektiflerine yansıyan şarkıcı Zeynep Bastık, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ünlü şarkıcı, “Büyük bir yoğunluğa girmek üzereyim. İzmir'e gidip - gelirim bayramda. Sonrasında konserlerimiz başlıyor. Orada yeni doğan köpeklerimiz var. Onları görürüz" diye konuştu.

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık yatırımını açıkladı! “Kendi hesabımı kendim tutarım” - Resim : 1

"KENDİ PARAMIN HESABINI BİLİRİM"

Zeynep Bastık, bayram dönemlerinde gündem olan şarkıcıların sahne ücretleriyle ilgili  de konuştu. Şarkıcı, "Kim ne kadar alıyor, ben bilmiyorum. Para konularını da pek sevmem. Allah, herkese bol bol versin. Ben kendi paramın hesabını bilirim. Kendi hesabımı kendim tutarım" şeklinde konuştu.

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık yatırımını açıkladı! “Kendi hesabımı kendim tutarım” - Resim : 2“TOPRAĞA YATIRIM YAPTIĞIMDA KENDİMİ HUZURLU HİSSEDİYORUM”

Zeynep Bastık daha sonra; "Toprağa ne kadar yatırım yaparsak o kadar kendimi huzurlu hissederim. Benim için yatırım topraktır. Alışverişe çok para harcamam. Daha çok yurt dışından alışveriş yaparım, her zaman da gitmediğim için sık alışveriş yapan birisi değilim. Demet Özdemir'in yıllık alışveriş bütçesi bence gayet mantıklı" diyerek parasını da nasıl değerlendirdiğini dile getirdi.

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık yatırımını açıkladı! “Kendi hesabımı kendim tutarım” - Resim : 3