Ünlü şarkıcının gençlik hali görenleri şaşkına çevirdi!

Roman şarkıcı 'Kobra Murat' ismiyle tanınan Murat Divandiler, gençlik yıllarından bir kareyi sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaştı. Ünlü şarkıcının gençlik halini görenler ise şaşkına döndü. Şu an ki haliyle alakası olmayan Kobra Murat'in eski fotoğrafı çok sayıda beğeni aldı.

Ünlü şarkıcının gençlik hali görenleri şaşkına çevirdi!

Sosyal medyada çocukluk, gençlik fotoğrafını paylaşma akımı eskimiyor. Birçok oyuncu ve şarkıcı çocukluğundan ve gençliğinden en özel karelerini takipçileri ile paylaşıyor. Peki bu ismi tanıyabildiniz mi? '18 kg altınım, 18 adet evim ve 4 tane yazlığım var' açıklamasıyla uzun süre konuşulan ünlü şarkıcı, şimdi de gençlik hali ile sosyal medyayı salladı.

Ünlü şarkıcının gençlik hali görenleri şaşkına çevirdi! - Resim : 1

Roman şarkıcısı Kobra Murat lakabı ile tanınan şarkıcı Murat Divandiler, sahne tarzı, şarkıları ve açıklamalarıyla dikkat çeken ünlü isimlerden. Kobra Murat, "18 kilo altınım, 18 tane evim, 4 tane de yazlığım var." sözleriyle çok konuşulmuştu.

Ünlü şarkıcının gençlik hali görenleri şaşkına çevirdi! - Resim : 2

MASAK'tan evine kağıt geldiğini söyleyen Kobra Murat, bu açıklamalarının ardından sözlerinin tamamen yanlış anlaşıldığını dile getirmişti.

Ünlü isim, katıldığı bir programda "Ben 'Şu ana kadar aldıklarım 18 kiloyu bulmuştur' dedim, kes yapıştır olunca '18 kilo altınım var' olarak girdi sitelere. Telefonum susmuyor şu anda." ifadelerini kullanmıştı.

Ünlü şarkıcının gençlik hali görenleri şaşkına çevirdi! - Resim : 3

Kobra Murat şimdi de gençlik fotoğrafı ile sosyal medyanın gündemine oturdu. Kobra Murat'ın genç halini görenler gözlerine inanamadı.