Ünlü şovmenden sevindiren paylaşım! Mehmet Ali Erbil’in keyfi yerinde!

Kaçış Sendromu hastalığı nedeniyle uzun sürelidir tedavi gören ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'den sevindiren bir paylaşım geldi. Neşeli halleriyle dikkat çeken Erbil, oyuncu Sera Tokdemir'in kendisi için yaptığı kısırı yerken çekilen videoyu "Canım Serom geldi" notuyla takipçilerinin beğenisine sundu.

Ünlü şovmenden sevindiren paylaşım! Mehmet Ali Erbil’in keyfi yerinde!

Bir süredir 'Kaçış Sendromu' rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil,  sıkıntılı günlerini geride bıraktı. Ünlü şovmen, oyuncu Sera Tokdemir'in kendisi için yaptığı kısırı yerken çekilen videoyu paylaştı. Neşeli halleriyle dikkat çeken Erbil'in paylaşımı büyük ilgi gördü. 

ÜNLÜ ŞOVMENDEN YENİ PAYLAŞIM

Yavaş yavaş sağlığına kavuşan Mehmet Ali Erbil'in son durumu hayranları tarafından merak ediliyor, araştırılıyor. Zor günleri geride bırakan ünlü şovmen, bugün sosyal medya üzerinden sevindirici bir paylaşımda daha bulundu.

Ünlü şovmenden sevindiren paylaşım! Mehmet Ali Erbil’in keyfi yerinde! - Resim : 1

Oyuncu Sera Tokdemir, ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in evine ziyarete gitti. Erbil'in evine eli boş gitmeyen Tokdemir, ünlü şovmene özel bir de kısır yaptı.

Ünlü şovmenden sevindiren paylaşım! Mehmet Ali Erbil’in keyfi yerinde! - Resim : 2 

SAĞLIĞI GÜNDEN GÜNE İYİYE GİDEN ERBİL'İN KEYFİ YERİNDE

Sağlığının iyi olduğu gözlemlenen ünlü şovmenin ziyaret edildiği ve getirilen yemekleri artık tek başına yiyebildiği gözlemlendi. Ayrıca videoda ünlü şovmenin keyfinin yerinde olduğu da görüldü.

Ünlü şovmenden sevindiren paylaşım! Mehmet Ali Erbil’in keyfi yerinde! - Resim : 3

NE OLMUŞTU?

Mehmet Ali Erbil, 18 Ekim 2018'de evinin banyosunda düşmüştü. Kırılan kaburgaları akciğer zarını yırtarak iç kanamaya neden olmuş, mücadele ettiği 'kaçış sendromu' hastalığı da nüksedince durumu ağırlaşmıştı ve aylarca yoğun bakımda kalmıştı.

KAÇIŞ SENDROMU NEDİR?

Erbil, çalışamadığı bu dönemde kiralarla geçindiği belirterek, "Allah'tan bugüne kadar savmamışım ev almışım, kiralarla geçiniyorum. Ancak pandemi döneminde kiralar da ödenmiyor. Allah sağlık versin ne yapayım. Allah dünyayı da şu beladan kurtarsa sonra kavuşsak birbirimize" demişti.

Kaçış sendromu (Sistemik Kılcal Sızıntı Sendromu (SCLS), kılcal damar denilen daha küçük damarlardan sıvı sızıntılarının bir sonucu olarak kan basıncında hızlı bir düşüşle ilişkili akut ve ciddi tekrarlayan ataklarla karakterize nadir görülen bir hastalıktır. Ataklar genellikle birkaç gün sürer ve acil bakım gerektirir.