Ünlü sunucu 20 milyon liralık reklam kampanyasını bakın neden kaçırdı…

Dünyaca ünlü televizyon yıldızı Phillip Schofield, İngiltere’de yer alacağı reklam kampanyasından son anda çıkarıldı. 1 milyon poundluk kampanyı kaybetmesinin sebebi olarak, geçtiğimiz günlerde yaptığı herkesi kızdıran o hareket gösteriliyor! İşte detaylar…

Ünlü sunucu 20 milyon liralık reklam kampanyasını bakın neden kaçırdı…

Bir araba satış markasının yüzü olmaya hazırlanan 60 yaşındaki sunucu Phillip Schofield’ın, son anda kampanyadan çıkarıldığı öğrenildi. Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Kraliçe Elizabeth’in naaşına saygılarını sunmak için halktan ve şöhret dünyasından isimler 12 saatlik bir sıra oluşturmuştu.

Westminster Hall’de gerçekleştirilen törene Phillip Schofield’da katılmış fakat kraliçenin naaşını görmek için 12 saatlik sırayı atlamıştı. Yaptığı bu hareketle halkın büyük tepkisini toplayan ünlü yıldız, yüzü olduğu reklam kampanyasından da çıkarıldı.

Ünlü sunucu 20 milyon liralık reklam kampanyasını bakın neden kaçırdı… - Resim : 1
Phillip Schofield ve yüzü olduğu reklam kampanyası

 

Yerine TikTok fenomeni ‘Mufasa’ getirildi!

Dünyaca ünlü sunucunun yerini, bir arabanın yolcu koltuğundan yaptığı içeriklerle 800 bin takipçiye ulaşan TikTok yıldızı ‘Mufasa’ aldı.

Markaya yakın bir kaynak: “Mufasa, markaya gelen tepkilerden sonra reklama biraz enerji vermesi için tam da ihtiyaç duyduğumuz bir isim!” dedi

Schofield'ın görevden alınmasının ardından patronlar hızlı bir karar vermek zorunda kaldı. TikTok fenomeni Mufasa’nın daha genç kitlelere hitap etmesi umut ediliyor.

Araba satış markası, 5 yıldır ünlü sunucu Phillip Schofield ile çalışıyordu.