Ünlü sunucunun duşta ilişki itirafı olay oldu

Ünlü ekran yüzünün katıldığı canlı yayında yaptığı cinsel ilişki itirafı magazin dünyasını salladı. Amanda Holden'in yayın sırasında eşiyle duşta yaşadıklarını ayrıntıları ile anlatması izleyenleri şoke etti.

Ünlü sunucunun duşta ilişki itirafı olay oldu

Ünlü sunucu Amanda Holden'in Jamie Theakston'ın sunduğu Heart Breakfast programında yaptığı itiraflar yayına damga vurdu. Eşiyle duşta ilişkiye girmesini canlı yayında anlatan Amanda Holden bir anda magazin gündemine oturdu. 

 Katıldığı Heart Breakfast isimli programda kocası Chris Hughes ile duşta cinsel ilişkiye girdiğini itiraf eden İngiliz televizyon yıldızı Amanda Holden, izleyicilerin ve program sunucusu Jamie Theakston'in ağzını açık bıraktı.

Ünlü sunucunun duşta ilişki itirafı olay oldu - Resim : 2

Jamie Theakston sunduğu Heart Breakfast programına konuk olan Amanda Holden yaptığı itiraflarla yayına damga vurdu.

İki çocuk annesi olan Amanda, duşa girdiğinde sırtını kabine döndüğünü söyledi. 

Sunucu Jamie, "Duşa başlamak için mi bunu yaptın?" diye sorduğunda Amanda, "Hayır kocamla ilişkiye girmek için" deyince herkes dumur oldu.

İnstagram fotoğrafları da çok seksi

Amanda ve sunucu arasındaki sohbet daha fazla bel altına inmeden sunucunun konuyu değiştirmesi ile son buldu.

Amanda, kısa süre önce 12 yıllık kocası ile cinsel yaşamı hakkında açıklamalarda bulunmuştu. Amanda, kocasının sürekli kendisine dokunduğunu fakat ilişkiye girmek isteyince kocasını azarladığını söyledi. Amanda sürekli sosyal medya hesabından paylaştığı açık fotoğraflar ile tanınıyor.