Ünlü sunucu Burcu Esmersoy gençlik sırrını açıkladı!

Güzelliği ve fiziğiyle adından sıkça bahsettiren sunucu Burcu Esmersoy gençlik sırrını açıkladı. Geçtiğimiz yıl aşkı bulduğunu itiraf eden sunucu, gençliğinin sırrı olarak mutlu evliliğini gösterdi.

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy gençlik sırrını açıkladı!

Özel hayatıyla magazin gündeminde yer alan Burcu Esmersoy, geçtiğimiz yıl aşkı buldu. İki yıldır aşk yaşadığı Nazım Akmandil ile geçtiğimiz eylül ayında nikah masasına oturan Burcu Esmersoy, gençlik sırrını paylaştı.

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy gençlik sırrını açıkladı! - Resim : 1

GENÇLİĞİNİN SIRRI MUTLU EVLİLİĞİ

Portofino’da rüya gibi bir düğünle evlenen Esmersoy, geçtiğimiz gün içerik üreticilerinin ödül aldığı bir törende sunuculuk yaptı. Burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Burcu Esmersoy, gençliğinin sırrı olarak mutlu evliliğini gösterdi.

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy gençlik sırrını açıkladı! - Resim : 2

"ÇOK İYİ SEVİLİYORUM"

47 yaşındaki sunucu kendisinden yaşça küçük eşi için "Çok iyi bakılıyorum, çok iyi seviliyorum. Eski Burcu ile karşılaştırdığımda biraz daha endişeli ve biraz daha gergindim. Şimdi çok daha rahatım, mutluyum." açıklamalarında bulundu.

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy gençlik sırrını açıkladı! - Resim : 3

"KIYAMIYORUM, ÇOK SEVİYORUM"

Sunucu Esmersoy konuşmalarına şunları da ekledi:

"Akşam evime beyim geliyor, mutlu mutlu oturuyoruz, sabah uyanıyorsun güzel bir adam var yanında. Huzur ve mutluluk geldi hayatıma, aşk geldi. Bakıyorum içim ısınıyor, Allah herkese böylesini nasip etsin. Kıyamıyorum, çok seviyorum." diyen isim aşkını gözlere bir kere daha soktu..."

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy gençlik sırrını açıkladı! - Resim : 4