Samimi halleri dikkat çekmişti! Ünlü oyuncu Selin Şekerci'nin yeni aşkı ünlü sunucu çıktı!

Ünlü sunucu İbrahim Selim'in, Sadakatsiz dizisinin yıldızı Caner Cindoruk'un eski sevgilisi oyuncu Selin Şekerci ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Samimi halleri dikkat çekmişti! Ünlü oyuncu Selin Şekerci'nin yeni aşkı ünlü sunucu çıktı!

'İbrahim Selim ile Bu Gece' adlı programın sunucusu İbrahim Selim'in, oyuncu Selin Şekerci ile  birlikte olduğu ortaya çıktı. Şekerci ile aşk yaşamaya başlayan programcı ve oyuncu İbrahim Selim'in özel hayatı ise kafaları karıştırdı.

Selim, 'İbrahim Selim ile Bu Gece' adlı programına nisan ayında Selin Şekerci'yi konuk etmiş ve ikilinin samimi halleri dikkat çekmişti.

Samimi halleri dikkat çekmişti! Ünlü oyuncu Selin Şekerci'nin yeni aşkı ünlü sunucu çıktı! - Resim : 2

Snob Magazin'in haberine göre; İbrahim Selim, Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye göre Şef Şebnem Gürçay ile evli olarak gözüküyor. 

Bu gelişmenin ardından İbrahim Selim'in özel hayatı hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye göre, İbrahim Selim ile Şef Şebnem Gürçay'ın ile evli olarak gözükmesi şaşkınlık yarattı.

İbrahim Selim ile Şebnem Gürçay evli değil. Ancak ikili uzun yıllar birliktelik yaşadı. Selim ile Gürçay'ın geçtiğimiz aylarda ilişkilerine son verdikleri ortaya çıktı.

Samimi halleri dikkat çekmişti! Ünlü oyuncu Selin Şekerci'nin yeni aşkı ünlü sunucu çıktı! - Resim : 4

İbrahim Selim, eski sevgilisini sosyal medyadan takip ediyor. Gürçay'ın ise İbrahim Selim'i tek kalemde silmesi dikkatlerden kaçmadı.

Kaynak: Snobmagazin