Ünlü sunucunun eksi 18 derecede mayoyla karların üzerine atladığı anlar...

Var Mısın, Yok Musun? isimli yarışma programıyla adını duyurduktan sonra sunduğu yemek programlarıyla büyük bir üne kavuşan Nursel Ergin, eksi 18 derecede siyah mayosuyla karların üzerine atladığı anları Instagram hesabından paylaştı.

Moskova'da tatilde olan Nursel Ergin, dondurucu havaya rağmen bembeyaz karların üzerine atlayarak kışın ve tatilin tadını çıkardı. Önce buhar banyosu yaptığını söyleyen ünlü sunucu ardından eksi 18 deredece karların üzerinde yuvarlandı.

'Var Mısın Yok Musun' yarışmasıyla adını duyuran sunucu Nursel Ergin, Moskova tatilinde eksi 18 derece soğukta siyah mayosuyla karlara atladı. Eksi 18 derece soğukta uzun süre karlarda yuvarlanan sunucu, o anları Instagram hesabının hikayeler bölümünden paylaştı.

Ünlü sunucunun eksi 18 derecede mayoyla karların üzerine atladığı anlar... - Resim : 2Nursel Ergin kimdir?

Nursel Ergin, İstanbul’da 30 Temmuz 1980’de doğdu. Acun Ilıcalı’nın Show TV’de sunduğu ‘Var Mısın Yok Musun’da yarışmacı olarak ünlenen Nursel Ergin, yarışmanın ardından ekranlardan uzak durmadı.

Özellikle Nursel'in Mutfağı ve Nursel'in Evi adıyla iki farklı program yapan ünlü sunucu, insanların evlerine konuk olarak farklı lezzetleri tanıttı.

Oyunculuğun ardından sunuculuk da yapan Ergin, 2017 yılında iş insanı Murat Akyer ile nikah masasına oturdu. Nursel Ergin’in küçük yaşlarda yaptığı ilk evliliğinden Bengü Çınar adında bir kızı bulunuyor.