Acun, yeni projesi Exxen için ne kadar para harcadı?

Yaptığı programlarla damga vuran ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, şimdilerde yeni projesi Exxen için çeşitli programlar çekmeye hazırlanıyor. "Sabahlara kadar bu işe kafa patlatıyoruz" diyen Ilıcalı, peki Exxen için ne kadar para harcadı? Exxen'de hangi dizi ve programlar yer alacak? İşte ayrıntılar.

Acun, yeni projesi Exxen için ne kadar para harcadı?

Şelale Kadak'ın YouTube üzerinden yayınlanan Doğruluk mu Cesaret mi? adlı programına ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, konuk oldu.Ilıcalı, samimi itiraflarda bulundu.Yeni projesi olan Exxen, hakkında açıklamalar yaptı. Ilıcalı, Exxen için ne kadar para harcadığını da belirtti.

"Sabahlara kadar bu işe kafa patlatıyoruz"

Programda kanalından bahseden Ilıcalı, bin 500 kişiye istihdam ettiğini söyledi.

Exxen'de yayınlayacağı içeriklerden bahseden televizyoncu, "3 aydır günde 10 saat toplantı yapıyoruz. Sabahlara kadar bu işe kafa patlatıyoruz ve çok önemli isimler tekliflerimizi kabul etti. Exxen'le Türkiye'de Netflix'ten daha fazla izleyicimiz var" dedi.

Acun, yeni projesi Exxen için ne kadar para harcadı? - Resim : 1

Ilıcalı, Exxen için yıllık 900 milyon TL ödediğini ifade etti.

Exxen için reklamlı ve reklamsız olarak iki seçenek sunacağını ve reklamlı olanın daha uygun fiyatlı olacağını söyledi.

 Peki Exxen'de hangi dizi ve programlar yer alacak?

Aleyna Tilki ve Cemal Can'ın başrollerinde olacağı bir müzikal proje olacak.

Proje tasarımı Ali Atay'a ait Onur Ünlü yönetmenliğinde ve başrollerinde Haluk Bilginer, Songül Öden ile Ertan Saban'ın olacağı Şeref Bey adlı dizi seyirciyle buluşacak.

Nurgül Yeşilçay, Hazal Türesan ve Selim Bayraktar'ın yer aldığı 8 bölümlük Vahşi Şeyler adlı dizi de platformda yer alacak.

Ayla, Müslüm ve Naim'in yaratıcısı Mustafa Uslu'dan başrolünde Özgü Namal'ın yer aldığı Hükümsüz adlı dizi yer alacak.

Üç zengin ev kadınını anlatan Zehirli Çiçekler ve senaryo ile başrolde İbrahim Büyükak'ın adını gördüğümüz İlginç Bazı Olaylar da diğer orijinal Exxen yapımları olacak.

Dünyada ses getiren Next Top Model yarışması Burcu Esmersoy sunumuyla gerçekleşecek. Beyazıt Öztürk ve İbrahim Büyükak ise birlikte bir programa imza atacak.

Acun Ilıcalı'dan sürpriz bir proje ile Tolga Çevik'in Arkadaşım Hoşgeldin ve Gökhan Çınar'ın Katarsis programları da Exxen'de olacak.

Uzun süredir konuşulan Enis Arıkan'ın talk show'u ile Ceza ve Sagopa Kajmer'in jüride olacağı Rapstar yarışması da Exxen'in merakla beklenen yapımları arasında.

Bunların yanı sıra fenomenler Semiraminta, Miço, Orkun Işıtmak, Reynmen ve Buğra Kazancı gibi isimler de Exxen'de özel şovlar hazırlayacaklar.