Exxen'e rakip geliyor! 30 Ocak'ta yayına başlayacak

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, yeni platformu Exxen ile 1 Ocak'ta yayın hayatına başlamaya gün sayarken, Exxen'e rakip olan Gain TV, bomba projeleriyle geliyor.

Exxen'e rakip geliyor! 30 Ocak'ta yayına başlayacak

Exxen platformu yayın hayatına başlamaya hazırlanırken Acun Ilıcalı'nın keyfini kaçıracak yeni platform Gain birbirinden iddialı projeleri ve kadrosuna kattığı ünlülerle rakip olmaya geliyor.

Acun Ilıcalı'nın "Türkiye'nin Dijital Platformu" sloganıyla duyurduğu yeni platformu Exxen, 1 Ocak'ta yayın hayatına başlıyor. Ancak hazırlıkların sürdüğü Exxen'e bir rakip çıktı.  

Gain TV 30 Ocak'ta yayın hayatına başlıyor

30 Ocak'ta yayın hayatına başlayacak olan Gain TV birçok sevilen ismi kadrosuna almasıyla Acun Ilıcalı'ya rakip olacak yorumları yapıldı. 

Filli Boya’nın eski sahibi iş insanı Gözde Akpınar’ın sahibi olduğu Gain Medya’nın dijital platformu Gain 3 gün sonra birbirinden iddialı projeleriyle açılıyor. NTV'de uzun yıllar yöneticilik yapan Cem Aydın platformun başında yer alacak.

Gain TV alışılmışın dışında dikey formatla seyirci karşısına çıkacak. Dizilerden belgesellere, haberden müziğe, yerli ve yabancı filmlerden eğlence programlarına kadar herkesin kendisine göre bir alternatif bulabileceği Gain'de yer alacak içerikler ve ünlüler belli oldu.