Ünlü TikTok yıldızından acı haber! Binlerce takipçisi olan ünlü fenomen hayatını kaybetti. Acı haberi kardeşi duyurdu

Ünlü TikTok yıldızı Eva Evans hayatını kaybetti. 29 yaşındaki fenomenin ölüm haberini kardeşi sosyal medya hesabından duyurdu.

Ünlü TikTok yıldızından acı haber! Binlerce takipçisi olan ünlü fenomen hayatını kaybetti. Acı haberi kardeşi duyurdu

TikTok fenomeni Eva Evans, 29 yaşında hayata gözlerini yumdu. Evans’ın ölüm haberini kardeşi Lila Joy, Instagram’dan duyurdu. TikTok'ta 300 binden fazla takipçisi ve 13,6 milyon beğenisi bulunan Evans, videolarında güzellik ürünleri incelemeleri ve yaşadığı yer olan New York ile ilgili tavsiyelerde bulunuyordu.

Ünlü TikTok yıldızından acı haber! Binlerce takipçisi olan ünlü fenomen hayatını kaybetti. Acı haberi kardeşi duyurdu - Resim : 1

PROJE YARATICISIYDI

Evans aynı zamanda yönettiği, yapımcılığını üstlendiği ve rol aldığı beş bölümlük Amazon Prime komedi dizisi Club Rat'in de proje yaratıcısıydı. 

TAKİPÇİLERİNİ YASA BOĞDU

TikTok’ta binlerce takipçisi bulunan fenomenin acı kaybı takipçilerini yasa boğdu. Kardeşi Joy, ablasının fotoğrafını paylaşarak, "Dün ailem, tatlı, harika, yaratıcı, sevgi dolu ve komik kız kardeşim Eva'nın öldüğü haberini aldı" notunu düştü.

Ünlü TikTok yıldızından acı haber! Binlerce takipçisi olan ünlü fenomen hayatını kaybetti. Acı haberi kardeşi duyurdu - Resim : 2

KARDEŞİ KABULLENEMEDİ

Joy, "24 saat geçmesine rağmen hâlâ inkâr ve kabullenme arasında gidip geliyorum, bu yüzden bu haberin ne kadar inanılmaz ve kabullenilmesi zor olacağını anlıyorum" ifadelerini kullandı.

Ünlü TikTok yıldızından acı haber! Binlerce takipçisi olan ünlü fenomen hayatını kaybetti. Acı haberi kardeşi duyurdu - Resim : 3

ÖLÜM NEDENİYLE İLGİLİ AÇIKLAMA GELMEDİ

Kardeşinin ölüm nedeniyle ilgili bir açıklama yapmayan Joy, salı günü Lower Manhattan'da düzenlenecek cenaze törenini duyurdu.