Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'ten özel hayatıyla ilgili radikal karar! 5'nci kez bu kararı aldı, hayranları şaştı kaldı

Şarkılarıyla ün salmış olan usta sanatçı İbrahim Tatlıses, 5'nci kez nikah masasına oturacağını duyurdu. Tatlıses, "Duyduk duymadık demeyin; tüm bekârlara selam olsun ben evleniyorum" dedi.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'ten özel hayatıyla ilgili radikal karar! 5'nci kez bu kararı aldı, hayranları şaştı kaldı

Daha önce 2 resmi nikah 2 de dini nikah olmak üzere 4 kez evlilik yapan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, sevenlerine müjdeli bir haber verdi. 72 yaşındaki ünlü şarkıcı 5'nci kez nikah masasına oturacak.   

“BEN EVLENİYORUM”

Tatlıses, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Seçimi kaybettim ve evleniyorum. Duyduk duymadık demeyin; tüm bekârlara selam olsun ben evleniyorum" ifadelerini kullandı.

Tatlıses’in kiminle nikah masasına oturacağı ise merak konusu oldu.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'ten özel hayatıyla ilgili radikal karar! 5'nci kez bu kararı aldı, hayranları şaştı kaldı - Resim : 1 

İBRAHİM TATLISES’İN EVLİLİK SERÜVENİ

İbrahim Tatlıses'in Adalet Durak ile ilk evliliğinden Ahmet, Gülden ve Gülşen adında üç çocuğu oldu. Tatlıses'in Perihan Savaş ile birlikteliğinden de Melek Zübeyde adında bir kızı dünyaya geldi.

Işıl Çıtak'tan evlilik dışı olan kızı 1989 doğumlu Dilan Çıtak, 2013 yılında ortaya çıkmış ve Tatlıses yıllar sonra kızını kabul etmişti.

Ünlü türkücünün Derya Tuna ile ilişkisinden de İdo dünyaya geldi.
Tatlıses'in, Ayşegül Yıldız ile evliliğinden Elif Ada adında bir kızı dünyaya gelmiş ve 7'nci kez baba olmuştu.