Armağan Çağlayan sinirlendi! “Sanane!”

Armağan Çağlayan yaptığı paylaşımıyla Esra Erol’da programının yorumcularından biri olan Avukat Hülya Kuran’ı sert bir dille eleştirdi.

Armağan Çağlayan sinirlendi! “Sanane!”

Esra Erol’da programının yorumcularından biri olan Hülya Kuran’ın tarzı ünlü televizyon yapımcısı Armağan Çağlayan’ı sinirlendirdi.

Hülya Kuran programa konu olan olaylarla ilgili yaptığı yorumlarla dikkatleri üzerine çekiyor. Ünlü TV yapımcısı Armağan Çağlayan da dikkat çeken bu yorumlar üzerine sosyal medyadan Hülya Kuran’ı eleştiren bir açıklamada bulundu.

“SANANE!”

Armağan Çağlayan yaptığı paylaşımda "Esra Erol’daki Avukat Hülya Hanım da Türk toplumunun ahlak bekçisi maşallah! Herkese ahlak öğretiyor! Kimse de demiyor ki SANANE!"

Avukat Hülya Kuran kimdir?

Esra Erol programında ekran yüzü olarak Hülya Kuran karşımıza çıkmaktadır. Avukat Hülya Kuran 1972 yılında Çanakkale'de doğmuştur. İlk, orta ve lise eğitimini memleketi Çanakkale'de tamamladı. Türkiye'nin en kapsamlı haber sitesi, Haberler.com ile haberler devam ediyor.

Armağan Çağlayan sinirlendi! “Sanane!” - Resim : 2

Marmara Üniversitesi'nden 1996 yılından mezun olan Hülya Kuran aslen Çanakkaleli. Üniversiteden mezun olduğu yıl nikah masasına oturan Hülya Kuran kendisi gibi hukukçu olan Selami Kuran ile evli.