Koray Avcı'dan milyonları ağlatan paylaşım

Babasının ölüm haberini sosyal medyadan duyuran Koray Avcı, babasını son yolculuğuna uğurladıktan sonra milyonları ağlatan bir mesaj daha paylaştı. Avcı'nın paylaşımı kısa sürede yüzbinlerce beğeni aldı.

Koray Avcı'dan milyonları ağlatan paylaşım

Geçtiğimiz günlerde babasını kaybeden başarılı şarkıcı Koray Avcı babasının ölüm haberini sosyal medyadan duyurmuştu. 

Cenaze törenine çelenk yerine bağış yapılmasını notunu da düşen Koray Avcı, babasının ölüm gününde de gösterdiği hassasiyet takdir edilmişti. 

Avcı babasını son yolculuğuna uğurladıktan sonra sosyal medya hesabından milyonları ağlatan bir paylaşımda bulundu. 

"Yarım kaldı her şey"

Avcı, sosyal medyadan yaptığı paylaşımında; ”Bana böyle baktığını hiç fark etmemiştim Baba. Hiç oturup rakı da içemedik seninle. Aşık olduğumda anlatamadım sana. Çok keyifli bir çocukluk geçirdim sayende. Gençliğim çalışmakla geçti, oradan oraya. Çok göremedik birbirimizi. Tam zamanıydı şimdi. Daha yapacak çok şey var diyorduk en son. Fethiye’ye gidip biber ekip, birlikte koşu yapacaktık. Birlikte şarkı bile söylemedik. Yarım kaldı her şey. İkimiz de neye inat ettiysek, hep çalıştık. Sanki sonu yokmuş gibi. Bir şeylerden kaçmanın en güzel yolu dedik birbirimize. Artık dinlenme vakti. Annemi ve kardeşimi merak etme. Bana hep ‘devam et’ dedin. ‘Bana bir gün veda etsen bile şarkı söyleyeceksin.’ dedin. Sanırım başka çarem yok. Seni otuz yaşımda uğurladım. Sen otuz yaşında bana aldığın kasetlerle, ilk şarkılarımı ezberlettin. Bu akşam şarkı söyleyeceğiz biz baba. Hep birlikte. Belki bir gün yine birbirimize bakıp şarkı söyleriz diye… Işıklar içinde uyu Baba, seni çok özleyeceğiz” ifadelerini kullandu. 

Koray Avcı'dan milyonları ağlatan paylaşım - Resim : 1