Ünlü yapımcı Jeff Burr hayatını kaybetti!

ABD'li film yönetmeni, yazar ve yapımcı Jeff Burr'dan acı haber geldi. 60 yaşındaki ünlü yapımcı hayata veda etti. Yakın arkadaşı Eric Spudic, Burr'un uykusunda yaşamını yitirdiğini dile getirdi.

Ünlü yapımcı Jeff Burr hayatını kaybetti!

ABD'li film yönetmeni, yazar ve yapımcı 60 yaşındaki Jeff Burr yaşamını yitirdi. Üzücü haberi Burr'un yakın arkadaşı Eric Spudic, doğruladı. 'Puppet Master'dan 'From A Whisper to A Scream'e kadar birçok korku filmine imzasını atmıştı. 

UYKUSUNDA YAŞAMINI YİTİRDİ

Acı haberi Jeff Burr'un yakın arkadaşı Eric Spudic, duyurdu. Spudic, 'The Hollywood Reporter'a yaptığı açıklamada ünlü yapımcının uykusunda yaşamını yitirdiğini dile getirdi. Eric Spudic, ayrıca Burr'un, ABD'nin Georgia eyaletine bağlı Whitfield ilçesinin merkezi olan Dalton'da hayatını kaybettiğini belirtti.

''BEN BİR FİLM AŞIĞIYIM''

Öte yandan Jeff Burr, 2018'de verdiği bir röportajda, "Korku filmlerini, tür filmlerini seviyorum ama yapmak istediğim tek tür bunlar değil. Ben bir film aşığıyım ve her türlü filmi yapmak istiyorum ama ana akım Hollywood dünyasında film yapımcıları çoğu zaman aktörler gibi tipleştiriliyor" demişti.