Ünlü yıldızdan şok sözler! ''Unutuldum, her şeyimi kaybettim''

Temel İçgüdü (Basic Instinct) adlı filmle şöhreti yakalayan Sharon Stone, Harper's Bazaar dergisinin İspanya baskısına konuk oldu. Stone verdiği röportajda, geçirdiği beyin kanamasının ardından uzun süre işsiz kaldığını ve bu sağlık sorunundan sonra sahip olduğu her şeyi kaybettiğini söyledi.

Ünlü yıldızdan şok sözler! ''Unutuldum, her şeyimi kaybettim''

Hollywood'un ünlü yıldızı Sharon Stone, rol aldığı Temel İçgüdü (Basic Instinct) adlı filmle 34 yaşında şöhreti bulmuştu. 2001 yılında günlerce süren bir baş ağrısıyla kendini gösteren bir beyin kanaması geçirerek, ölümden döndü. Şimdi 64 yaşında olan güzel yıldız, Harper's Bazaar dergisinin İspanya baskısına konuk oldu ve verdiği röportajda o günleri bir kez daha anlattı.

Ünlü yıldızdan şok sözler! ''Unutuldum, her şeyimi kaybettim'' - Resim : 1

'O DENEYİM BÜTÜN HAYATIMI DEĞİŞTİRDİ'

Güzel oyuncu, yaşadığı o deneyimin bütün hayatını değiştirdiğini saklamadı. Beyin kanaması geçirdiği sırada yoğun bir huzur duygusuna kapıldığını söyledi Sharon Stone. Ardından da "Şunu söyleyebilirim ki ölümle çok yakından tanıştım" dedi.

Sharon Stone "O dakikalarda daha önce ölmüş arkadaşlarımın beni almaya geldiklerini hissettim. O anlarda korkunun bütün izleri silindi" dedi. O sırada hissettiği huzurun bütün paniğini de alıp götürdüğünü sözlerine ekledi Stone.

Ünlü oyuncu sözlerini şöyle sürdürdü: "Böyle bir deneyim yaşadığınız zaman hayatta hiçbir şeyin önemi olmadığını anlıyorsunuz. Aslında başarısızlığın yeni bir başarının başlangıcı olduğunu fark ediyorsunuz." Sharon Stone, 2001 yılında dokuz gün boyunca beyin kanaması geçirdi. Doktorlar ilk başta durumun ne kadar ciddi olduğunun farkına varmadı. Söylediğine göre o sırada yüzde 1 yaşama şansı vardı.

Ünlü yıldızdan şok sözler! ''Unutuldum, her şeyimi kaybettim'' - Resim : 2 ''KARİYERİME ZARAR VERECEĞİ İÇİN GİZLİ TUTTUM''

Sonunda doktorlar Stone'un ölümün kıyısına kadar geldiğini anladı ve hemen ameliyata aldı. Bütün bu hastalık ve ardından gelen iyileşme sürecinde Sharon Stone mesleğinden de uzak kaldı.

Bu iki yıllık sürecin ardından kariyerine dönmek de çok kolay olmadı anlattığına göre. Sharon Stone bu konuda The Hollywood Reporter'a verdiği röportajda şunları söylemişti: "Yedi yılda iyileştim. O zamandan sonra da bana bir iş teklifi gelmedi."

Geçirdiği ciddi hastalığın kariyerine zarar vereceğini bildiği için durumu önceleri gizlediğini anlattı Stone. Bu konuda söyledikleri de Hollywood'un sağlığını yitiren yıldızlara bakışını gözler önüne sermesi açısından çok çarpıcı: "Önceleri olup bitenleri kimseye söylemedim. Çünkü eğer size bir şey olursa oyunun dışında kalıyorsunuz. Ve bana da gerçekten bir şeyler olmuştu. Oyunun dışında kalmıştım."

Ünlü yıldızdan şok sözler! ''Unutuldum, her şeyimi kaybettim'' - Resim : 3

''PRENSES DİANA GİBİ İKİMİZDE UNUTULDUK''

Geçirdiği beyin kanamasının ardından uzun süre işsiz kaldı anlattığına göre Sharon Stone. Bu sağlık sorunundan sonra sahip olduğu her şeyi kaybettiğini söyledi.

Stone'un bu konudaki değerlendirmesi şöyle: "Sektördeki yerimi kaybettim. Ben en seksi ve çekici sinema yıldızıydım. Tıpkı Prenses Diana gibiydim. O da bir zamanlar ünlüydü ve öldü. Ben de inme geçirdim.... Ve ikimiz de unutulduk.!"

Ünlü yıldızdan şok sözler! ''Unutuldum, her şeyimi kaybettim'' - Resim : 4

Stone'un söylediğine göre böylesine ciddi bir sağlık sorunu yaşayıp iyileşmek için de epey zaman harcayınca sektör sizi unutuyor. Tekrar eski yerinizi almak için başa dönmeniz gerekiyor."