Merve Boluğur'dan bomba cinsellik itirafı! Hem de Enes Batur'da açıkladı!

Ünlü Youtuber Enes Batur'un programına konuk olan Merve Boluğur, bomba cinsellik itirafıyla gündeme bomba gibi oturdu.

Merve Boluğur'dan bomba cinsellik itirafı! Hem de Enes Batur'da açıkladı!

Oyunculuktan Youtuberluğa ardından da şarkıcılığa yönelen Merve BoluğurEnes Batur'un programında cinsellik, aldatma ve ilişkiler konusunda ağızları açık bırakan birbirinden ilginç açıklamalara imza attı.

 

Oyunculuk yapmayı tercih etmediği için teklifleri reddettiğini söyleyen Boluğur, hoşlandığı bir kişinin olduğunu itiraf etti. Fakat Boluğur, hoşlandığı kişinin medyatik biri olmasını tercih etmediğini dile getirdi.

 

Merve Boluğur'dan bomba cinsellik itirafı! Hem de Enes Batur'da açıkladı! - Resim : 3

''Aldattım ve pişman değilim''

Merve Boluğur'un ilgi çeken itiraflarından biri de ''Aldattım ve pişman değilim'' oldu. Boluğur, bir ilişkisinde sevgilisine ayrılmak istediğini söylemiş fakat sevgilisi bu ayrılığı kabul etmeyince aldatmış.

 

Bu itirafıyla Enes Batur'u dahi şaşırtmayı başaran Merve Boluğur, ''Aldattım ama aldatıldım da'' dedi. Aldattığını ve pişman olmadığını söyleyen Merve Boluğur, aldatıldığında ise çok üzüldüğünü söyledi.

Programa Merve Boluğur'un cinsellik itirafları damga vurdu.

Boluğur, “İlk gün eve gelen erkek film izlemez, cinsellik ister. Erkek 1 aydan önce eve girmemeli” dedi. Boluğur açıklamasında, "Cinsellik yaşamak isteyebilir bir erkek ama o da bunu isteyen kızla yapsın. Kız da bir izlenimi verir. Birinci gündem film mi izleyeceğiz. Birinci günden film filan izleyemeyiz" dedi.

Batur ise bu açıklamalar karşısında cevap vermedi.