Ünlüleri kripto para çarptı! Emrah, Bülent Ersoy, Gülben Ergen ve Seda Sayan'ın yoluna geri dönüyorlar

Kripto para dünyasına giren ünlü isimler yavaş yavaş piyasadan çıkarken, Emrah, Bülent Ersoy, Gülben Ergen ve Seda Sayan'ın yatırım yoluna geri dönüyorlar.

Ünlüleri kripto para çarptı! Emrah, Bülent Ersoy, Gülben Ergen ve Seda Sayan'ın yoluna geri dönüyorlar

Akşam gazetesi yazarı Barış Kocaoğlu, kripto para mağduru sanatçıları köşesine taşıdı. Kocaoğlu yazısında "Kripto paralardaki düşüş, bizim ünlüleri geleneksel yatırımlara geri döndürmeye başladı. Kulağıma geldiği kadarıyla iki üç ay önce kripto para borsalarında dolaşan birçok ünlümüz, geleneksel yatırım araçlarına dönmeye başlamış yavaş yavaş... Bunun en önemli nedeni ise hayal borsasındaki ciddi dalgalanma ve düşüş trendi. Bitcoinini satıp ev alan da var. Ethereumunu satıp çiftlik kurmaya niyetlenen de." sözlerine yer verdi.

"Biliyorsunuz çok değil 6 ay önce birçok sanatçı, kripto paralarla ödeme alabileceğini söylemişti" diyen Kocaoğlu "Hatta Sevcan Orhan ve Serdar Ortaç bu konuda açıklama yapmıştı. Orhan açıklamasında "Tercihim Bitcoin ama Ethereum'a da hayır demem. Helal olsun, alnımızın teri akmış olsun, varsın kripto olsun" demişti. Fakat dünya piyasasında dalgalanmalar sonucu parasını kripto borsasına yatıran sanatçılarımız büyük yıkım yaşamış. Elindeki sanal paraları satıp geleneksel yatırım araçlarına yani ev, arsa ve altın işine yönelmişler. Boşuna değil Emrah, Bülent Ersoy, Gülben Ergen ve Seda Sayan yıllardır değişik işlere girmiyorlar, paralarıyla ev, arsa ve altın alıyorlar." ifadelerini kullandı.