Uraz Kaygılaroğlu, Berrak Tüzünataç ile aşk yaşadığını ilan etti

Sefirin Kızı dizisinde Gediz rolüyle yıldızı parlayan Uraz Kaygılaroğlu’nun Berrak Tüzünataç ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Sosyal medya hesabından Uyanmam şarkısını paylaşan Kaygılaroğlu, Tüzünataç'ın etiketleyerek aşkını belgeledi.

Uraz Kaygılaroğlu, Berrak Tüzünataç ile aşk yaşadığını ilan etti

Sefirin Kızı dizisindeki Gediz rolünden geçtiğimiz ay ayrılan oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun Berrak Tüzünataç ile anılıyordu.

Uraz Kaygılaroğlu, Berrak Tüzünataç ile aşk yaşadığını ilan etti - Resim : 1AŞKINI İLAN ETTİ

İki ünlü ismin beraberliği söylenmiş ancak bir kanıt ortaya çıkmamıştı. Çiftten Uraz Kargılaroğlu dün yaptığı paylaşımla nihayet aşkını ilan etti. Uraz Kaygılaroğlu Instagram hesabından "Uyanmam" adlı şarkıyı paylaştı ve Berrak Tüzünataç'ı etiketledi. Uraz Kaygılaroğlu'nun bu hareketi ilanı aşk olarak yorumlandı. Oyuncu Berrak Tüzünataç'tan da konuyla ilgili açıklama geldi.

Uraz Kaygılaroğlu, Berrak Tüzünataç ile aşk yaşadığını ilan etti - Resim : 2

AŞK İDDİALARINI YALANLAMADI

Bebek’te kameralara takılan Berrak Tüzünataç, normalleşme sürecini değerlendirdi. Yeni projelere hazırladığını anlatan Tüzünataç, senaryosunda da emeği olan “Biz Böyleyiz” filminin ikincisinin çekilip çekilmeyeceği sorusunu da yanıtladı. Güzel oyuncu, Cem Yılmaz’ın “Erşan Kuneri” dizisine hazırlanan Uraz Kaygılaroğlu ile hakkında çıkan aşk iddiasını ise yalanlamadı.