Uraz Kaygılaroğlu eski eşiyle yan yana pozlarını paylaştı! "Yeniden bir arada"

Temmuz 2019'da boşanma kararı alıp 5 yıllık evliliklerini bitiren Uraz Kaygılaroğlu ile Melis İşiten çifti kızları Ada ile birlikte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliğine katıldı. Kaygılaroğlu aile fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Uraz Kaygılaroğlu eski eşiyle yan yana pozlarını paylaştı! "Yeniden bir arada"

Erşan Kuneri dizisindeki oyunculuğuyla izleyicileri kendine hayran bırakan Kaygılaroğlu, 2019 yılında boşandığı eşiyle sık sık bir araya geliyor. Son olarak ikili kızları Ada için 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliğine katıldı. O anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan ikili takipçilerinden 'helal olsun' sözleriyle karşılaştı.

Aile pozu

Uraz Kaygılaroğlu meslektaşı Melis İşiten ile 2014 yılında dünya evine girmişti. 2017 yılında kızları Ada'yı kucağına alarak ilk kez annelik ve babalık duygusunu yaşadılar. Ünlü çift, 2019 yılının Temmuz ayında boşanma kararı almıştı. Aldıkları boşanma kararı sevenlerini oldukça üzmüştü. Evliyken sosyal medyada sık sık paylaşım yapan çift, boşanmanın ardından birbirlerini takipten çıkmadılar. Kızları için sık sık bir araya gelen ikili aile pozlarını da paylaşmayı ihmal etmiyor.

İşte, Uraz Kaygılaroğlu'nun eski eşi ve kızı ile o pozları...

Uraz Kaygılaroğlu eski eşiyle yan yana pozlarını paylaştı! "Yeniden bir arada" - Resim : 1

Uraz Kaygılaroğlu eski eşiyle yan yana pozlarını paylaştı! "Yeniden bir arada" - Resim : 2