Uraz Kaygılaroğlu’nun yeni sevgilisi Ceren Kaçıkoç kimdir? Ceren Kaçıkoç kaç yaşında, nereli?

Son olarak Sefirin Kızı dizisinde Gediz rolüne hayat veren Uraz Kaygılaroğlu özel hayatıyla sık sık gündeme geldi. Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç ve Gülcan Arslan ile kısa süreli birliktelikler yaşayan Uraz Kaygılaroğlu gönlümü Ceren Kaçıkoç’a kaptırdı. Peki Uraz Kaygılaroğlu’nun yeni sevgilisi kim?

Uraz Kaygılaroğlu’nun yeni sevgilisi Ceren Kaçıkoç kimdir? Ceren Kaçıkoç kaç yaşında, nereli?

Netflix platformunda yayınlanacak Erşan Kuneri dixzisinde rol alacak olan Uraz Kaygılaroğlu özle hayatıyla magazin gündeminden düşmüyor. Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç ile beraberliği ses getiren Uraz Kaygılaroğlu daha sonra Gülcan Arslan’la kısa bir beraberlik yaşamıştı.

Uraz Kaygılaroğlu’nun yeni sevgilisi Ceren Kaçıkoç kimdir? Ceren Kaçıkoç kaç yaşında, nereli? - Resim : 1

Son olarak Sefirin Kızı dizisinde rol alan dizinin Gediz’i Uraz Kaygılaroğlu yeni sevgilisi ile asansör pozu verdi. Uraz Kaygılaroğlu’nun yeni sevgilisi merak konusu oldu. Peki, Uraz Kaygılaroğlu’nun yeni sevgilisi Ceren Kaçıkoç kimdir? Ceren Kaçıkoç kaç yaşında, nereli

Uraz Kaygılaroğlu’nun yeni sevgilisi Ceren Kaçıkoç kimdir? Ceren Kaçıkoç kaç yaşında, nereli? - Resim : 2

URAZ KAYGILAROĞLU’NUN YENİ SEVGİLİSİ CEREN KAÇIKOÇ KİMDİR? CEREN KAÇIKOÇ KAÇ YAŞINDA, NERELİ? URAZ KAYGILAROĞLU YENİ SEVGİLİSİ CEREN KAÇIKOÇ NE İŞ YAPIYOR?

Uraz Kaygılaroğlu’nun yeni sevgilisi Ceren Kaçıkoç kimdir? Ceren Kaçıkoç kaç yaşında nereli? Soruları merak konusu oldu.

Uraz Kaygılaroğlu’nun yeni sevgilisi Ceren Kaçıkoç kimdir? Ceren Kaçıkoç kaç yaşında, nereli? - Resim : 3

Hayatını gözlerden uzakta yaşana Ceren Kaçıkoç hakkında çok fazla bilgi bulunmuyor. Uraz Kaygılaroğlu’nun yeni sevgilisi Ceren Kaçıkoç’un özel bir şirkette nsosyal medya danışmanı olduğu biliniyor.

Uraz Kaygılaroğlu’nun yeni sevgilisi Ceren Kaçıkoç kimdir? Ceren Kaçıkoç kaç yaşında, nereli? - Resim : 4