Uşak'ta kavga sırasında bıçaklanan bakkal hayatını kaybetti!

Uşak'ta alışveriş yapmak için bakkala giden E.P., bakkalın işletmecisi 38 yaşındaki Rıdvan Saso'nun hareketsiz yattığını görünce durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Ekipler tarafından Saso, Eşme Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı fakat yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polisler kaçan saldırganları arama çalışması başlattı.

Uşak'ta kavga sırasında bıçaklanan bakkal hayatını kaybetti!

Uşak’ta bıçaklanan adam kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olay, Uşak’ın Eşme ilçesine bağlı İstasyon Mahallesi Adil Turan Caddesi’nde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, bakkala alışveriş yapmak için giren E.P., bakkal içerisinde bir kişinin yerde hareketsiz şekilde yattığını gördü. E.P. 112 Acil Çağrı Merkezi’ni araması sonucu olay yerine 112 Sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Yapılan ilk incelemenin ardından bıçaklananın bakkal işletmecisi olan Rıdvan Saso (38) olduğu tespit edildi. 112 Sağlık ekiplerince ağır yaralı olarak Saso’yu Eşme Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Rıdvan Saso kurtarılamadı. Öte yandan polis ekiplerince şüpheli veya şüpheliler yakalamak için çalışma başlattı.