Üsküdar’da dehşet! Benzin alamayınca otomobilini çalışanların üzerine sürdü

Üsküdar’da şoke eden bir olay meydana geldi. Bir otomobil sürücüsü, “Benzin vermediniz” diyerek aracını çalışanların üzerine sürdü. Otomobil sürücüsünün o anları cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Korkunç olay dün akşam saatlerinde Üsküdar’da yaşandı.

Bir sürücü benzin istasyonuna bidon ile yakıt almaya geldi. İstasyonunda çalışan görevliler ise otomobil sürücüsüne Karakol’dan alınacak izin belgesiyle yakıt alabileceğini söyledi. Bunun üzerine sinirlenen sürücü, istasyondaki çalışanlarla kavga etmeye başladı.

Öfkeden deliye dönen sürücü otomobilini çalışanlar üzerine süren şahıs olayla ilgisi olmayan motosikletli belediye çalışanına ve park halindeki bir araca çarptı.

Ortalık savaş alanına dönerken ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından otomobil sürüsü gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Sağlık ekipleri tarafından yaralan motosikletli belediye çalışanına ilk müdahale olay yerinde gerçekleştirilerek çevredeki hastaneye kaldırıldı. Öte yandan, otomobil sürücüsün terör estirdiği korku dolu anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.