Üsküdar'da kahvehanede çatışma çıkmıştı! 3 kişinin öldüğü olayla ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı!

İstanbul Üsküdar'daki bir kahvehanede, 3 kişinin öldüğü, 2'si ağır 5 kişinin yaralandığı silahlı çatışmaya ilişkin 2 şüpheli gözaltına alındı. Çatışmanın nedeninin ise iki ailenin çocukları arasında çıkan kavga olduğu iddia edilmişti

Üsküdar'da kahvehanede çatışma çıkmıştı! 3 kişinin öldüğü olayla ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı!

İstanbul'da dün akşam, iki grubun çocukları arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan kavga sonrası Ünalan Mahallesi Ayazma Caddesi Özcan Sokak'ta bulunan kahvehanede yaklaşık 40 kişinin bir araya gelmesinin ardından yaşanan silahlı çatışmaya ilişkin soruşturma sürüyor.

Üsküdar'da kahvehanede çatışma çıkmıştı! 3 kişinin öldüğü olayla ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı! - Resim : 1

Polis ekiplerinin çalışmaları sonrası olaya karıştığı ve silah kullandığı tespit edilen F.Ö. ile kahvehane işletmecisi C.Y. gözaltına alındı.

SOKAKTA GÜVENLİK ÖNLEMİ SÜRÜYOR

İki şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ederken, olayın yaşandığı sokağın girişinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için polis ekiplerinin güvenlik önlemleri sürüyor.

Üsküdar'da kahvehanede çatışma çıkmıştı! 3 kişinin öldüğü olayla ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı! - Resim : 2

AİLE BÜYÜKLERİ BİR ARAYA GİRMİŞTİ

Dün akşam, çocukları arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan kavga sonrası iki grup, aile büyüklerinin de katılımıyla Ünalan Mahallesi'ndeki kahvehanede bir araya gelmişti.

Üsküdar'da kahvehanede çatışma çıkmıştı! 3 kişinin öldüğü olayla ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı! - Resim : 3

3 KİŞİ ÖLMÜŞ, 5 KİŞİ YARALANMIŞTI

Çıkan tartışmanın büyümesi üzerine kahvehaneden başlayıp sokak ile caddeye taşan silahlı çatışma sonucu 3 kişi hayatını kaybetmiş, 5 kişi yaralanmıştı.

Üsküdar'da kahvehanede çatışma çıkmıştı! 3 kişinin öldüğü olayla ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı! - Resim : 4

2 YARALININ DURUMU AĞIR

İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekiplerince çevredeki hastanelere kaldırılan yaralılardan 2'sinin durumunun ağır olduğu öğrenilmişti.