Ünlü oyuncu Irmak Ünal 2 çocuğunu alıp ülkeyi terk etti!

Bikinili pozlarıyla sosyal medyayı sallayan ünlü oyuncu Irmak Ünal, radikal bir karar aldı. Ünal'ın, çocuklarıyla birlikte Bali'ye yerleştiği öğrenildi.

Ünlü oyuncu Irmak Ünal 2 çocuğunu alıp ülkeyi terk etti!

Uzun süredir ekranlardan uzak kalan, son olarak "Dolunay" dizisiyle ekranlarda boy gösteren oyuncu Irmak Ünal, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanıyor.

Ünal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ve spor önerileri ile karantina günlerini takipçileri için daha keyifli bir hale getirmişti.  Şimdilerde paylaştığı tatil pozlarıyla dikkat çeken oyuncu, radikal bir karar aldı. Irmak Ünal'ın, çocuklarıyla birlikte Bali'ye yerleştiği öğrenildi.

Ünlü oyuncu Irmak Ünal 2 çocuğunu alıp ülkeyi terk etti! - Resim : 1

 Cihan Ünal'ın Sabiş Kuzuoğlu'ndan olan kızı Irmak Ünal, çocukları Kayla ve Vadi'nin babası Emre Karabacak'tan 2017 yılında boşanmıştı. Irmak Ünal, eylül sonunda Endonezya'nın başkenti Jakarta'ya uçmuştu.

"Türkiye'ye kaç yıl sonra döneriz bilmiyorum"

Meğer güzel oyuncu, Jakarta'ya gezmeye görmeye değil, yerleşmeye gitmiş. Ünal, bu radikal kararın nedeninin şu sözlerle açıklamış:

Tek amacım kızım Kayla (10) ve oğlum Vadi'nin (7) daha iyi bir eğitim alması. Tabii ben de çeşitli kurslara gideceğim. Türkiye'ye kaç yıl sonra döneriz bilmiyorum. Plan yapmıyorum, anı yaşıyorum."

Yıllar önce de bir süre Amerika'da yaşayan 44 yaşındaki Irmak Ünal, daha önce Bali'de yaşayan fotoğrafçı Bennu Gerede'nin tecrübelerinden de faydalandığını söyledi.

Kaynak: Posta