Usta oyuncu Derya Alabora'dan eşi Uğur Yücel'le ilgili şok açıklama!

Ünlü oyuncu Derya Alabora, konuk olduğu bir Youtube programında 1983 yılında evlendiği Uğur Yücel ile hala evli olduklarını açıkladı. Alabora, "Biz 30 yıl evli kaldık. Biz hala evliyiz. Artık birlikte değiliz. Neden boşanmıyoruz bilmiyorum, boşanamadık bir türlü" şeklinde konuştu.

Usta oyuncu Derya Alabora'dan eşi Uğur Yücel'le ilgili şok açıklama!

Usta oyuncu Derya Alabora konuk olduğu bir programda Uğur Yücel ile evli olduğunu "Boşanamadık bir türlü" sözleriyle ifade etti.

Usta oyuncu Derya Alabora'dan eşi Uğur Yücel'le ilgili şok açıklama! - Resim : 1

Tiyatro ve sinema oyuncusu Derya Alabora, 1983'te evlendiği Uğur Yücel ile boşanmadıklarını söyledi. Bir programa konuk olan Alabora, 1983'te evlendiği oyuncu Uğur Yücel ile boşanmadıklarını söyledi.

Usta oyuncu Derya Alabora'dan eşi Uğur Yücel'le ilgili şok açıklama! - Resim : 2

Alabora, "Biz 30 yıl evli kaldık. Biz hala evliyiz. Artık birlikte değiliz. Neden boşanmıyoruz bilmiyorum, boşanamadık bir türlü" dedi.

Oyuncu sözlerine "Galiba artık bir önemi yok. Evlenip boşanmanın bizim için bir anlamı yok. Zaten ayrı yaşıyoruz ama arkadaşlığımız, sohbetimiz devam ediyor. Bunun bir önemli yok yani" diye devam etti.

Usta oyuncu Derya Alabora'dan eşi Uğur Yücel'le ilgili şok açıklama! - Resim : 3

Alabora şu ifadeleri kullandı:

"Nedir aile olmak? Onun için hâlâ her şeyi yapıyor olabilmek, sevmek, sevginin devam etmesi, kıyamamak, kıymet vermek, başına bir şey gelirse çok üzülmek, bir derdinde yanında olmak… Aile olmak bu!"