Usta oyuncular tek tek veda etmişti! Camdaki Kız bu hafta neden yok? Final kararı mı aldı? İşte yanıtı...

Hande Ataizi ve Nur Sürer'in ayrılığının ardından "Camdaki Kız dizisi final mi yapacak?" sorusu dizinin sevenleri tarafından sorgulanmaya başladı. "Camdaki kız bu hafta neden yok?" sorusunun yanıtı ise dizinin yapımcısından geldi.

Usta oyuncular tek tek veda etmişti! Camdaki Kız bu hafta neden yok? Final kararı mı aldı? İşte yanıtı...

Başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Tamer Levent, Ceyhan Cihangir, Devrim Yakut, Selma Ergeç gibi isimlerin yer aldığı, Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Camdaki Kız bu hafta izleyici ile buluşamayacak. Dizinin sevenleri  "Camdaki kız bu hafta neden yok?" diye sorgularken, Camdaki Kız dizisinin final yapıp yapmayacağı merak edildi. Dizinin Instagram sayfasından bilgi paylaşıldı. İşte Camdaki Kız'ın bu hafta neden yayınlanmadığının cevabı...

Camdaki Kız dizisi bu hafta neden yok?

Camdaki Kız dizisinden son olarak Nalan'ın annesini oynayan Nur Sürer ayrılmıştı. Usta oyuncunun ayrılığı dizinin sevenlerini çok üzmüştü. Bu hafta Camdaki Kız dizisinin yeni böümü olmayacak. Dizi final kararı almadı. Yılbaşı haftası dolayısıyla diziye ara verildi. 

Camdaki Kız dizisi yeni bölüm ne zaman?

Camdaki Kız dizisinin Instagram sayfasından bilgi paylaşıldı. Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği dizi bu hafta kısa bir ara verdi. Camdaki Kız'ın yeni bölümü 12 Ocak Perşembe saat 20.00'da izleyici ile buluşacak.

Usta oyuncular tek tek veda etmişti! Camdaki Kız bu hafta neden yok? Final kararı mı aldı? İşte yanıtı... - Resim : 1