Kızının nişanına katılmamıştı! Usta sanatçı Ferdi Tayfur'un son hali hayranlarını şaşkına çevirdi...

Marmaris'te gözlerden uzak bir yaşam süren usta sanatçı Ferdi Tayfur, kızı Tuğçe Tayfur'un nişanına katılmamıştı. Tayfur'un nişana katılmaması akıllarda birçok soru işareti bırakmıştı. Ferdi Tayfur'un basın danışmanı, usta sanatçıyla karesini sosyal medya hesabından paylaştı. O paylaşım hayranlarını şaşkına çevirdi.

Kızının nişanına katılmamıştı! Usta sanatçı Ferdi Tayfur'un son hali hayranlarını şaşkına çevirdi...

Marmaris'te gözlerden uzak yaşamayı seçen usta sanatçı Ferdi Tayfur'un son hali hayranları tarafından merak edilmişti. Necla Nazır'la olan kızları Tuğçe Tayfur’un nişanına gitmeyen Ferdi Tayfur akıllarda soru işaretlerine sebep olmuştu.

Bir dönem sesi ve tarzıyla arabesk müziğe damga vuran Ferdi Tayfur, 2011 yılında yüz felci geçirmişti. Usta sanatçı geçirdiği hastalığın ardından Marmaris'te doğal yaşamla iç içe bir hayat sürüyor. Tayfur'un kızı, babasının nişanına katılamama sebebini şu sözlerle açıklamıştı: “Cennet Adası'ndan çıkmıyor babam. Marmaris'ten dönmesi sıkıntı. Ben Burak ile babamı yalnız bıraktım. Sohbet ettiler. Birbirlerini anlayıp, anlaştılar.” 

Usta ismin son hali sosyal medyada oldukça ilgi gördü. Ferdi Tayfur'un basın danışmanı, usta sanatçıyla Marmaris'ten bir kare paylaştı. İşte, Ferdi Tayfur'un son hali...

Kızının nişanına katılmamıştı! Usta sanatçı Ferdi Tayfur'un son hali hayranlarını şaşkına çevirdi... - Resim : 1