Üvey kızından çocuğu olan babası Errol Musk ile ilgili açıklamalarıyla gündeme gelmişti! Elon Musk 'seks kaseti' paylaşımıyla olay oldu!

Twitter'ı satın alma yolunda yaşadıklarıyla ve üvey kızından çocuğu olan babası Errol Musk ile ilgili açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Elon Musk, 'seks kaseti' paylaşımıyla olay oldu. Dünyanın en zengin insanlarından biri olan Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk'ın paylaşımı sosyal medyaya bomba gibi düştü.

Üvey kızından çocuğu olan babası Errol Musk ile ilgili açıklamalarıyla gündeme gelmişti! Elon Musk 'seks kaseti' paylaşımıyla olay oldu!

Dünyanın en zengin insanlarından biri olan Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk, gündemden düşmüyor. Tüm dünyanın dilinde olan Musk, en son üvey kızından çocuğu olan babası Errol Musk ile ilgili açıklamalarıyla gündeme gelmişti. Twitter'ı satın alma sürecinde yaşadıklarıyla da gündemi meşgul eden Musk, bu sefer de yaptığı 'seks kaseti' paylaşımıyla olay oldu.

Musk, Twitter’dan yaptığı paylaşımda, ‘Seks kasetimi (bandımı) gördünüz mü?’ sorusunu yönelterek, iki adet rulo selobant fotoğrafı paylaştı.

Üvey kızından çocuğu olan babası Errol Musk ile ilgili açıklamalarıyla gündeme gelmişti! Elon Musk 'seks kaseti' paylaşımıyla olay oldu! - Resim : 1

Musk'ın Twitter'dan yaptığı bu paylaşım kısa süre içinde yüz elli bin kişi tarafından beğenildi. Musk, kendi tweetini alıntılayarak “Twitter’da her zaman deliydim” diye yazdı.

"TIK ALMA TUZAĞI"

Sosyal medyada bazı kullanıcılar Musk’ın tweetini ‘Bugüne kadar ki en iyi tık alma tuzağı’ olarak yorumlarken, bazı kullanıcılar da “O kadar kötü ki, yarın Twitter’ı satın alsam Musk’ın kullanmasını yasaklardım.” yorumunda bulunndu.