3.5 yıl sonra cezaevinden çıkan ünlü oyuncu Selim Erdoğan her şeyi itiraf etti

Uyuşturucu yüzünden girdiği cezaevinden Üç buçuk yıl sonra çıkan oyuncu Selim Erdoğan, Bebek'te görüntülendi. Erdoğan, geçirdiği zorlu süreçle ilgili sorulara yanıt verdi.

3.5 yıl sonra cezaevinden çıkan ünlü oyuncu Selim Erdoğan her şeyi itiraf etti

Üç buçuk yıldır uyuşturucu yüzünden cezaevinde olan Selim Erdoğan, geçtiğimiz yıl özgürlüğüne kavuşmuştu. 49 yaşındaki Erdoğan, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Cezaevinden çıktıktan sonra 'Ramo' adlı diziyle ekranlara dönen Erdoğan, geçirdiği zorlu süreçle ilgili sorulara yanıt verdi.

Üç buçuk yıldır uyuşturucu yüzünden cezaevinde olan bir çocuk babası Selim Erdoğan, geçtiğimiz yıl özgürlüğüne kavuşmuştu. Erdoğan, önceki gün Bebek'te objektiflere yansıdı.

3.5 yıl sonra cezaevinden çıkan ünlü oyuncu Selim Erdoğan her şeyi itiraf etti - Resim : 1

Yeni bir sinema filmi

Cezaevinden çıktıktan sonra Show TV'de yayınlanan 'Ramo' adlı diziyle ekranlara dönen Selim Erdoğan, yeni bir sinema filmi çektiklerini söyledi.

"Necati abi de çok destek çıktı"

Erdoğan, "BKM'ye yaptığımız bir filmimiz var. Sağ olsun Necati abi de çok destek çıktı. Arkamda durdu. Döndüğünde de tek başına güçlü olamıyorsun. Elbette endişeyle çıkıyorsunuz. Acaba ne olacak, ne düşünecekler?" diye konuştu.

Dava devam ediyor 

"Süreç sizin için nasıl geçti?" sorusuna oyuncu; "O süreç tam olarak bitmiş değil. Dava hala devam ediyor. Herkesin başına gelebilecek bir şey, önemli olan işlediğiniz bir suçun cezasını çekmek" dedi.

3.5 yıl sonra cezaevinden çıkan ünlü oyuncu Selim Erdoğan her şeyi itiraf etti - Resim : 2

Erdoğan, sözlerine; "Ben işlemediğim bir suçun cezasını çektim. Hayıflanmak yerine cebime ne koydum ona bakıyorum" şeklinde devam etti.

"Rüzgar size etki ettiği kadar bana etki etmiyordur" 

Oyuncu, zorlu süreçte yaşadıklarını, "Tek acı tarafı, başına gelen bir şeyden dolayı ailenizin, sevdiklerinizin üzülmesi. Rüzgar size etki ettiği kadar bana etki etmiyordur. Deniz kenarında içtiğimiz bir çayın tadını benim kadar alamıyorsunuzdur" sözleriyle anlattı.

"Her şeyim vardı, değerini bilemedim" 

Çiçek Taksi' dizisinde canlandırdığı 'Abuzer Edalı' karakteriyle şöhreti yakalayan oyuncu, dışarıya çıktıktan sonra yaşadıklarını, "Her şeyim vardı, değerini bilemedim. Allah bana ders vermek istedi" diye anlatmıştı.

"Bir daha asla ağzıma bile sürmem"

Cezaevine girdiğinde kızının bir aylık olduğunu dile getiren Erdoğan, "Sahip olduklarımızın değerini bilmek gerekiyor. Şükretmek çok önemli. Gençler uyuşturucudan uzak durmalı. Gerçekten insanların hayatlarına çok zarar veriyor. Ben bu konuda örneğim işte. Yıllarca kullandım, keşke hiç içmeseydim. Bir daha asla ağzıma bile sürmem" sözleriyle pişmanlığını dile getirmişti.

Kaynak: Milliyet