Üzerlerine kurşun yağdırdı: Anne kız birbirlerine sarıldı! O anlar güvelik kamerasında

İzmir’de, Davut Yiğitsoy'un birlikte yaşadığı Seher Genç'i tabancayla yaralayıp, annesi Aysel Genç'i de öldürdüğü anların güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı. Yiğitsoy ateş ederken anne kızın birbirine sarıldığı o anlar yürekleri dağladı. Anne kıza defalarca ateş eden tutuklu sanık Davut Yiğitsoy mahkemede yaptığı savunmasında, "Yanlışlıkla ateş aldı. Çok pişmanım" dedi.

Üzerlerine kurşun yağdırdı: Anne kız birbirlerine sarıldı! O anlar güvelik kamerasında

İzmir Karabağlar ilçesi Ali Fuat Cebesoy Mahallesi 9593 Sokak'ta 13 Mart'ta saat 20.00 sıralarında iddiaya göre, uyuşturucu kullanan ve kıskanç tavırlar sergileyen Davut Yiğitsoy ile dini nikahla birlikte yaşadığı Seher Genç, son dönem sıklıkla tartıştı. Genç'e zorla uyuşturucu kullandıran, şiddet uygulayan ve bacağından daha önce de tabancayla yaralayan Davut Yiğitsoy, eziyetlerini her geçen gün artırarak sürdürdü. Olay günü ise kahve kutusu içinde uyuşturucu kırıntısı bulan Seher Genç'in, akşam eve gelen Yiğitsoy'a, durumun hesabını sorunca ikili arasında tartışma çıktı.

 Üzerlerine kurşun yağdırdı: Anne kız birbirlerine sarıldı! O anlar güvelik kamerasında - Resim : 1

EVİ TERK ETMEK İSTEDİLER

Seher Genç, misafir olarak yanında olan annesi Aysel Genç ile evi terk etmek amacıyla valizini toplayıp apartmanın dışına çıktı. Anne ve kızı, taksi beklerken, yanlarına gelen Davut Yiğitsoy, Seher Genç'i 7 ayrı yerinden yaralayıp, aynı tabancayla Aysel Genç'i öldürüp kaçtı. Gözaltına alınıp tutuklanan Yiğitsoy hakkında, 'Kadına karşı canavarca hisle öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis, 'Öldürmeye teşebbüs' suçundan 9 yıldan 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Üzerlerine kurşun yağdırdı: Anne kız birbirlerine sarıldı! O anlar güvelik kamerasında - Resim : 2

“YANLIŞLIKLA ATEŞ ALDI”

Tutuklu sanık Davut Yiğitsoy mahkemede yaptığı savunmasında, "Seher'e eziyet etmedim. Kimseye uyuşturucu satmadım, satmam da. Ancak uyuşturucu kullandığım oluyordu. Gerek Aysel gerekse Seher bana hakaretler etti. Bunun üzerine evden çıkıp gittim. Eve geri geldiğimde taksi beklediklerini gördüm. Yine küfrettiler. Korkutmak amaçlı üzerimde taşıdığım ruhsatsız tabancayı çıkardım. Yanlışlıkla ateş aldı. Çok pişmanım" dedi.

Üzerlerine kurşun yağdırdı: Anne kız birbirlerine sarıldı! O anlar güvelik kamerasında - Resim : 3

3 KEZ DENEDİ

Olay anına dair, yakındaki iş yerinin güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı. Görüntüde Davut Yiğitsoy'un ilk olarak Seher Genç'e ateş etmesi yer alıyor. Yiğitsoy'un, bunun üzerine birbirlerine sarılan anne kızın yanına gelip silahıyla Aysel Genç'in başına ateş etmek istediği ancak tabancanın tutukluk yaptığı, 3'üncü denemesinde Aysel Genç'i başından vurduğu ve olaydan sonra otomobiline binerek uzaklaştığı da görüntülerden belirlendi.