Harika Avcı hakkında şoke edecek iddialar! "Alkol sorunu vardı, evini döşedik ve kirasını biz ödedik"

Bir dönemin ünlü isimlerinden Harika Avcı hakkında, 'öldü' haberlerinden sonra bir başka iddia ortaya atıldı. Uzun süredir gözlerden uzak bir hayat yaşayan Harika Avcı'ya, 'Umudum Olur musun Derneği' Kurucu Başkanı Erdoğan Uludağ'ın zor günlerinde yardımcı olduğu ortaya çıktı. Uludağ, Harika Avcı'nın alkol sorunu olduğunu ve kirasını ödeyemediğini söyledi.

Harika Avcı hakkında şoke edecek iddialar! "Alkol sorunu vardı, evini döşedik ve kirasını biz ödedik"

Yaşadığı maddi krizler ve bunalım nedeniyle senelerdir sahnelerden uzak olan Harika Avcı hakkında birçok iddia ortaya atılmıştı. Bir döneme damga vuran, zamanının en önemli assolistlerinden Harika Avcı'nın maddi zorluk çektiği, borç batağında olduğu iddia edilmişti. Bir televizyon programına konuşan Harika Avcı’nın ev sahibi, ünlü oyuncunun kirasını bile ödeyemediğini, maddi ve manevi olarak çok sıkıntılı günler geçirdiğini söylemişti.

Sıkıntılı günler yaşadığını doğrulamıştı

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan ünlü isim sıkıntı günler yaşadığını doğrulamıştı. Avcı açıklamasında "Basında konuşulanları üzülerek seyretmekteyim. Her insanın hayatında olabilecek geçmişten gelen problemlerden kaynaklı bir takım zorluklar yaşadığım doğrudur. Ancak bunlar çözülemeyecek problemler değil. Ancak şu anda takdir edersiniz ki; bu konular ile ilgili konuşmak istemiyorum." demişti.

Öldü haberlerine büyük tepki gösterdi

Bir dönemin yıldız oyuncularından Harika Avcı, hakkında çıkan "Öldü" haberlerine karşı sessizliğini bozdu. Ortaya atılan haberlerin reyting için yapıldığını belirten Avcı, "Takipçi artırmak için gözünüz dönüyor." diyerek haberlere tepki göstermişti. 

Yeşilçam'ın ünlü ismi Harika Avcı hakkında yeni bir iddia daha ortaya atıldı. magazinsortie'nin haberine göre; 'Umudum Olur musun Derneği' Kurucu Başkanı ve iş insanı Erdoğan Uludağ, sanatçı Harika Avcı'ya zor günlerinde dernek olarak yardımcı olduklarını belirterek önemli açıklamalarda bulundu.

Harika Avcı hakkında şoke edecek iddialar! "Alkol sorunu vardı, evini döşedik ve kirasını biz ödedik" - Resim : 1"Bodrum katta, çok kötü bir yerde kalıyordu"

Uludağ; "Harika Avcı öldü diye haberler çıkmış. Neyse ki o haberlerin doğru olmadığı reyting için olduğu ortaya çıkmış. O yüzden işin aslını açıklama kararı aldım. Harika Avcı, Kayışdağı civarında Ağabeyi Ahmet Önengil ile birlikte bodrum katta, çok kötü bir yerde kalıyordu. Kendisini ve abisini, Bakırköy sahilde deniz gören bir binaya taşıdık. Kirasını ödeyerek dernek olarak yardımcı olduk. Ağabeyinin de sağlık sorunları var yatalak durumda. Kira sözleşmesini de onun üzerine yaptırdı. Kendisiyle de Gaye Hanım diye birisi ilgileniyordu, onunla irtibata geçiyorduk." sözleriyle ünlü sanatçıya destek olduğunu söyledi.

"Alkol sorunu vardı"

Umudum Olur Musun Derneği Başkanı Erdoğan Uludağ, çarpıcı açıklamalara devam etti: "Daha önce medyada yer aldığı gibi yurt dışında yaşayan bir hayranı kirasını karşılamadı. Harika Hanım'ın alkol sorunu var. İlaçla birlikte aldığında ayakta durmakta zorlandığını, hatta düştüğünü söylediler ekibimden. Biz Harika Avcı'nın iyi bir şekilde yaşam sürmesi için elimizden geleni yaptık. Evini döşedik, depozitolarını, kirasını ödedik, gıda ve market giderlerini karşıladık." dedi.