Uzun süredir kanserle mücadele ediyordu; ünlü oyuncu hayatını kaybetti

Oyuncu ve seslendirme sanatçısı Kamar de los Reyes, uzun zamandır mücadele ettiği kanser hastalığına yenik düştü. Reyes 56 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü oyuncu One Life To Live dizisiyle hafızalara kazınmıştı.

Uzun süredir kanserle mücadele ediyordu; ünlü oyuncu hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu Kamar de los Reyes kanserle verdiği mücadelenin ardından 56 yaşında hayatını kaybetti.

ABC'nin One Life To Live adlı popüler dizisindeki rolüyle tanınan yetenekli aktör, kansere karşı verdiği mücadelenin ardından Noel arifesinde Los Angeles'ta hayatını kaybetti.

Ünlü oyuncu, One Life To Live'da Antonio Vega rolüne 1995 yılında başladı. 1998'e kadar dizide yer aldıktan sonra yapımdan ayrıldı ancak 2000'de geri dönüp 2013'teki finale kadar dizide yer aldı.

ABC dizisindeki çalışmalarının yanı sıra ünlü oyuncu, Call Of Duty video oyunlarındaki kötü adam Raul Menendez'i seslendiriyordu. Video oyunu serisinde sık sık yer aldı. Hatta bir röportajında, "Şimdiye kadar parçası olduğum en muhteşem projelerden birinin üzerinde çalışmayı yeni bitirdiğimi bilerek bu deneyimden ayrıldım" diyerek, serinin bir parçası olmaktan ne kadar mutlu olduğunu anlatmıştı.

Ayrıca Fox dizisi Sleepy Hollow'un dördüncü ve son sezonunda Jobe karakterini canlandırdı.

Diziler dışında, Oliver Stone'un yönettiği Nixon'da (1995) Watergate hırsızı Eugenio Martinez'i canlandırdı ve aynı zamanda Lisa France'ın Love & Suicide (2005) filminde Tomas rolünde kamera karşısına geçti.

Son olarak, bu yılın başlarında da All American dizisinin yedi bölümünde futbol koçu olarak rol aldı. (Sözcü)