Mehmet Ali Erbil'den sevindiren haber!

Kaçış sendromu hastalığı nedeniyle 235 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra tedavi olan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'den müjdeli haberler gelmeye devam ediyor. Erbil, artık destek almadan yürüyebiliyor.

Mehmet Ali Erbil'den sevindiren haber!

Kemik iliğindeki değişim nedeniyle kök hücre tedavisi görmeye başlayan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'den sevindiren haber geldi. Erbil'in arkadaşı Ercan Avşar, sosyal medya hesabından "2021'in en güzel haberi" notuyla ünlü şovmenin artık destek almadan tek başına yürüdüğünü söyledi.

Mehmet Ali Erbil'den sevindiren haber! - Resim : 1

YAKIN ARKADAŞI MUTLU HABERİ VERDİ
Erbil'i evinde ziyaret eden arkadaşı Ercan Avşar, ünlü şovmenin artık destek almadan tek başına yürüyebildiğini açıkladı. Birlikte çekilen karelerini sosyal medya hesabından yayınlayan Ercan Avşar, mutlu haberi takipçileriyle paylaştı.

Ercan Avşar, yayınladığı gönderide, "Bugün babacığımı ziyaret ettim. Tedavisi çok güzel geçiyor. Artık kimsenin yardımını almadan, evin içinde tek başına yürüyor. Maşallah... 2021'in en güzel haberi" ifadelerini kullandı.

Mehmet Ali Erbil'den sevindiren haber! - Resim : 2KAÇIŞ SENDROMU NEDİR?
Kaçış sendromu hastalığı (Capillary leak syndrome), kanın yoğunlaşması, tansiyonun düşmesi gibi bulgular veren hastalık, "damarlardan protein, mineral ve suyun sızması" olarak tanımlanmaktadır.