Vahşet! Köpeğine sokak kedisini böyle parçalattı

Adana'da hayvanseverleri ayağa kaldıran bir vahşet yaşandı. Seyhan'da henüz bir kişi pitbull cinsi köpeğine sokak kedisini parçalattı.

Vahşet! Köpeğine sokak kedisini böyle parçalattı

Adana’da hayvanseverler köpeğine sokak kedisini parçalatan caniyi bulmaya çalışıyor. Olaya şahit olan vatandaşlar vahşet anını görüntüleyerek polise şikayette bulundu.

Vahşet! Köpeğine sokak kedisini böyle parçalattı - Resim : 1

 

Mithatpaşa Mahallesi'nde meydana gelen vahşette kimliği belirsiz bir kişi pitbull cinsi köpeğine, bir sokak kedisini parçalattı. Bu anlar bir mahalle sakini cep telefonu ile kaydetti.  Dehşet anlarını görüntüleyen vatandaş, elindeki videoyu Sokak Hayvanlarını Koruma ve Yaşatma Derneği’ne (SOHAYKO) gönderdi.

Vahşet! Köpeğine sokak kedisini böyle parçalattı - Resim : 3

 

Aynı mahallede 10 sokak hayvanı böyle parçalanmış

Bunun üzerine SOHAYKO Başkanı Yasin Yılmaz, konuyu Adana İl Emniyet Müdürlüğü’ne bildirdi. Adana’daki dernek üyeleri de karakola giderek, şikayetçi oldu. Polis, daha önce de aynı mahallede yaklaşık 10 sokak hayvanını da aynı şekilde öldürdüğü iddia edilen şahsın yakalanması için çalışma başlattı.

Vahşet! Köpeğine sokak kedisini böyle parçalattı - Resim : 5

Yasin Yılmaz, şahsın en yakın zamanda yakalanarak, cezalandırılacağını umut ettiklerini belirterek, "Kişiler, içlerindeki bastırılmış şiddet duygularını bu şekilde ortaya çıkarıyorlar. Bugün kedilere, köpeklere şiddet uygulayanlar, yarın bu şiddeti insanlara da uygulayacaktır” ifadelerini kullandı.