Vahşi yaşam parkında turistin başına gelenler kayda alındı. Dakikalarca tuvalette mahsur kalan adam, sadece kapının arasından dışarı bakabildi

Yellowstone'a giden turist, ihtiyacını gidermek için bölgedeki tuvalete gitti. Ancak çıkmak istediğinde korkunç bir manzara ile karşılaştı. Hemen tuvaletin yanında otlayan bir bizon vardı. Korkudan çıkamayan turist dakikalarca mahsur kaldı.

Bir Yellowstone Ulusal Parkı tuvaletindeki bir turistin ilgi odağı haline gelmesi sık rastlanan bir durum değildir. Ancak devasa bir bizon tuvaletin hemen dışında bir pozisyon aldığında, bu kaçınılmaz hale gelir.

Vahşi yaşam parkında turistin başına gelenler kayda alındı. Dakikalarca tuvalette mahsur kalan adam, sadece kapının arasından dışarı bakabildi - Resim : 1

DIŞARIDA OTLARKEN ÇIKAMADI

Salı günü böyle bir olayın görüntüleri Yellowstone temalı bir Facebook sayfasında paylaşıldı. Bizon dışarıda otlarken adamın hafif açık bir kapıdan baktığını ve tuvalet alanından izleyen turistleri eğlendirdiğini gösteriyor. Reel'in yazarı, "Banyodaki iyi adamı dikizliyor ve kendilerine hakim olamayan insanlar." dedi.

ONLARDAN UZAK DURULMASI GEREKİYOR

Yellowstone yetkilileri, özellikle son dönemde artan turistlerin bizonlara haddinden fazla yaklaşmalarının ardından uyarı levhalarını arttırdı. Bölge yetkililerine göre, bu gergin hayvanlardan en az 23-25 metre uzak durulmalı. Çünkü aniden sinirlendiklerinde dev cüsselerine rağmen müthiş bir hızla insanlara saldırabilmektedirler.