Vajinasını 3D taratan Madonna NFT piyasasını salladı!

Müstehcen fotoğraflarıyla tanınan popun kraliçesi Madonna NFT dünyasın salladı. Dijital sanatçı Beeple ile anlaşan Madonna vajinasının 3D taramasını yaptırarak bir NFT serisi hazırlattı. Rekor kırması beklenen dijital videolar serinin geliri ise Madonna'nın seçtiği hayır kurumlarına gidecek.

Vajinasını 3D taratan Madonna NFT piyasasını salladı!

Seride Madonna ağaç, kelebekler ve kırkayaklar doğrurken tasfir ediliyor. Dikkat çeken dijital video serisinin duyurusu ise "bu korkaklar için değil" denilerek yapıldı.  

Madonna, sosyal medyada şehvetli fotoğrafları ile tanınsa da NFT için hazırlanan dijital videolar inanılmaz yeni bir seviyeye taşıdı. 

Vajinasını 3D taratan Madonna NFT piyasasını salladı! - Resim : 1

Dijital sanat koleksiyonu, 63 yaşındaki şarkıcının vajinasının 3D taramasını ve ağaçlar, kelebekler ve kırkayaklar doğururken tasvirlerini içeriyor. Modanna'yı modelleyen Beeple imzalı eserin adı ise Yaratılışın Annesi...

Milyon dolarla ifade eden NFT'ler giderek popiler oluyor. Ancak Madonna NFT piyasasında çıtayı hayli yüksetti. Birçok rakipini geride bırakmakta kararlı görünen Madonna, dijital düzlemde hazırlanan üç parça eseri oluşturmak için dijital sanatçı Beeple adıyla tanınan Michael Joseph Winkelmann ile anlaştı ve ortaya çıkan seri dünyayı salladı.

Madonna, sosyal medyada şehvetli fotoğraflar yayınlamasıyla tanınıyor, ancak dijital videolar bunu tamamen yeni bir seviyeye taşıyor.

Koleksiyonun tamamı, Madonna'nın ağaçları doğururken gösteren grafik videosuna uygun olarak Yaratılışın Annesi olarak adlandırılıyor.