Süper Lig'in yıldızı Beşiktaş'a geliyor

Valerien Ismael, aradığı golcüyü buldu. Süper Lig'e kısa sürede damga vuran yıldız golcü için resmi adımlar atıldı.

Süper Lig'in yıldızı Beşiktaş'a geliyor

Geçtiğimiz sezon taraftarına hayal kırıklığı yaratan Beşiktaş, yeni sezona iddialı girmek için kadrosunu güçlendirmek için harekete geçti.

Valerien Ismael'in transfer raporları doğrultusunda ilerleyen yönetim, gol yollarındaki sıkıntıları gidermek adına alternatif isimler için resmi adımları atmaya başladı.

Bologna'da oynayan Marko Arnautovic ve Benfica forması giyen Haris Seferovic için nabız yoklasa da siyah-beyazlıların asıl hedefi tanıdık bir isim: Jackson Muleka...

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin de "Muleka gündemimizde var" diyerek açıkladığı oyuncu için resmi adımlar atılmaya başlandı.

Siyah-beyazlıların, tapusu Standard Liege'de bulunan oyuncu için satın alma opsiyonlu kiralama üzerinden görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi.

Belçika ekibinin de bonservis gelirinin %50'sini Muleka'yı transfer ettiği Mazembe kulübüne vereceği için Beşiktaş'ın önerisine sıcak baktığı vurgulandı.

Kartal'ın, Standard Liege'e teklifi ise 1.5 milyon Euro kiralama ücretiyle birlikte 3 milyon Euro bonservisten oluşuyor. Belçika kulübünün de öneriyi değerlendirmeye aldığı ve cevabını en yakın zamanda Beşiktaş'a ileteceği belirtildi.