Valerien İsmael ve Çebi imza töreninde konuştu

Valerien İsmael ve Başkan Ahmet Nur Çebi imza töreninde konuştu

Valerien İsmael ve Çebi imza töreninde konuştu

Beşiktaş'ın çiçeği burnunda teknik direktörü Valerien İsmael ve Başkan Ahmet Nur Çebi imza töreninde konuştu.

İşte İsmael'in açıklamaları

"Her şeyden önce bana gösterilen güven ve inanç için teşekkür ediyorum. Bu beni çok etkiledi. Kalbim gerçekten gururla dolu. Türkiye'nin hatta Avrupa'nın en büyük kulüplerinden birine geldim.

Sorumluluklar yüksek ama benim de aradığım bu. Hırslı bir teknik adamım. Burası çok yüksek bir kulüp ve burada olmak gurur verici.

Ayrıca bu kulüple, benim aramda çok önemli bir bağlantı var. Kulüp kazanmak isteyen bir düşünceye sahip, ben de bir teknik adam böyle düşünüyorum. Çok çalışarak birlikte en iyi şekilde mücadele edeceğiz. Buna hazırız.

En büyük Beşiktaş.

Bir gün değil, her gün Beşiktaş.

Şunun sözünü kesinlikle verebilirim: Beşiktaş taraftarı, kenarda kazanmak için %100’ünü veren bir teknik direktör profili görecek.”

Başkan Çebi'de konuştu

Ahmet Nur Çebi:

''Hocamız bundan sonra Beşiktaş'a vereceği katkılar için İstanbul'a geldi anlaşmayı yaptık.

Geçen sene en zor zamanlarda pandemi döneminde 2-3 kupa kazandık.

Bu plan ve proje Sergen hocamla, Önder hocamla ve şimdi de Ismael hocamla devam edecek. Bu bir bayrak yarışı.

Özellikle Önder Karaveli hocama çok teşekkür ediyorum. Kendisi Sergen hocamdan sonra takımı sırtladı. Ancak kendisi nedenini bilmediğimiz şekilde yıpranarak Beşiktaş'ın iyiliği için göreve devam etmek istemediğini belirtti.

Yeni teknik direktörümüz ciddi çalışma ürünüdür. Bu çalışmada görev alan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Yönetim kurulumuz doğru bir karar aldı ve Valerien Ismael hocamızla görüşmelere başladık.'

Valerien Ismael dördüncü hocam değil. Önder Karaveli zaten benim hocam değildi. Abdullah Avcı ile sözleşmeyi ben imzalamadım. Sergen Yalçın ile sözleşme imzaladım. Abdullah Avcı, Türkiye içinde önemli bir hocadır ama benim hocam değildir, ben getirmedim"