Van güne sisle uyandı

Van'da sabah erken saatlerde etkili olan yoğun sis günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan yoğun sis görüş mesafesini olumsuz etkiledi.

Van güne sisle uyandı

Van'da sabah erken saatlerde etkili olan yoğun sis günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Knet genelinde etkili olan sis özellikle yüksek kesimlerde kendisini gösterdi. Görüş mesafesinin hayli kısaldığı Kurubaş Geçidi'nde sürücüler zorlu dakikalar geçirdi. 

şehir merkezinde sabah saatlerinde başlayan ve belli aralıklara devam eden yağmur, yüksek kesimlerde yerini sise bıraktı. Van-Hakkari karayolu üzerinde bulunan 2 bin 225 rakımlı Kurubaş Geçidi ile aynı güzergahtaki 2 bin 730 rakımlı Güzeldere Geçidi’nde kar yağışı ve sis sürücülere zor anlar yaşattı.

SÜRÜCÜLER TRAFİKTE GÜÇLÜL ÇEKTİ

Sürücüler araçlarının sis lambalarını yakarak seyrederken, karayolları ekipleri ise bölgede kar temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Öte yandan Van-Bahçesaray karayolu üzerinde bulunan 3 bin rakımlı karabet Geçidi'nde de kar yağışı etkili olur. Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü ekipleri kar temizleme çalışması yürütüyor.

 

Van güne sisle uyandı - Resim : 1