Van'da yoğun kar mesaisi devam ediyor

Van'da günlerdir etkili olan şiddetli kar yağışının mesaisi bölgede hala devam ediyor. Şiddetli kar yağışı sonrası ulaşıma kapanan 24 yerleşim yerinin yolları ekipler tarafından uzun uğraşlar sonucunda ulaşıma açıldı.

Van'da yoğun kar mesaisi devam ediyor

Van'da etkili olan şiddetli kar yağışı sonrası ekiplerin karla mücadele mesaisi hala devam ediyor. Bölgede birkaç gündür etkili olan şiddetli kar yağışı ile ulaşıma kapanan 24 yerleşim yerinin yolları karla mücadele ekiplerinin yoğun mesaisi ile yeniden ulaşıma açıldı.

BELEDİYE EKİPLERİNİN KAR MESAİSİ DEVAM EDİYOR

Van’da geçtiğimiz günlerde yağan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Kar yağışı nedeniyle Bahçesaray’da 6, Başkale’de 8, Erciş’te 1, Gevaş 4, Gürpınar 4 ve Tuşba ilçesinde ise 1 olmak üzere toplam 24 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı.

Van’da etkili olan kar yağışı sonrasında kapanan yolları açmak için çalışma başlatan Van Büyükşehir Belediyesi ekipleri, bir yandan kırsal mahallelerde çalışmalarını sürdürürken bir yandan da şehir merkezindeki ana ve ara artellerdeki karı temizlemek için yoğun mesai harcıyor.

 

Van'da yoğun kar mesaisi devam ediyor - Resim : 1