Kaçak göçmenleri taşıyan minibüs devrildi!

Van'dan İstanbul'a kaçak göçmenleri taşıyan minibüs virajı alamayarak kaza yaptı. Kazada, 1 kişi öldü, aralarında kadın ve çocuklarında bulunduğu 4'ü ağır 12 kişi de yaralandı.

Kaçak göçmenleri taşıyan minibüs devrildi!

Kaza, Diyarbakır - Silvan Karayolu Oğuzlar Mahallesi mevkinde gerçekleşti. Van'dan İstanbul'a hareket eden ve içerisinde kadın ve çocukların bulunduğu kaçak göçmenleri taşıyan minibüs Oğuzlar Mahallesi civarında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirmesi sebebiyle virajı alamayarak şarampole yuvarlandı.

Olay yerine jandarma ekipleri ve çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaşanan feci kazada 1 kişi hayatını kaybederken, aralarında kadın ve çocukların bulunduğu 5'i ağır 13 kişi ise yaralandı.

Hastaneye sevk edilen ve durumu ağır olan bir göçmen hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybederken, diğer göçmenlerin hastanede tedavileri devam ediyor. Kazayı yapan minibüs sürücüsü ise olay sırasında kaçarak izini kaybederken, jandarma ve polis ekipleri olay yerinde yaptıkları incelemenin ardından kaçan araç sürücüsünün yakalanması için çalışma başlattı. Kaza ile ilgili inceleme sürüyor.