'Var Odası'na "2021 Uluslararası Zirve Ödülleri" töreninde iki ödül birden!

TV100'de yayınlanan Türkiye'nin fenomen spor programı 'Var Odası' "2021 Uluslararası Zirve Ödülleri" töreninden 2 ödülle birden döndü. Program 'Yılın en iyi spor programı' ödülüne layık görülürken ünlü yorumcu Ertem Şener de 'Yılın en iyi moderatörü' ödülünü aldı.

'Var Odası'na "2021 Uluslararası Zirve Ödülleri" töreninde iki ödül birden!

TV100'ün beğenilen programı 'Var Odası' rekordan rekora koşuyor. Reyting rekorları kırarak en beğenilen spor programları arasında gösterilen 'Var Odası'nın moderatörü ünlü spor yorumcusu Ertem Şener, "2021 Uluslararası Zirve Ödülleri" töreninde 'Yılın en iyi moderatörü' ödülüne, 'Var Odası' ise 'Yılın en iyi spor programı' ödülüne  layık görüldü.

Ertem Şener, bu özel ödülü aldıktan sonra, "Türkiye'nin ve Atatürk'ün kadınları bu sene Tokyo'da ve Avrupa'da büyük başarılar getirdi, bu ödülü Türkiye'nin başarılı spor kadınlarına ithaf ediyorum ve Kadın Voleybol takımımıza alkış rica ediyorum. Ayrıca bize gönülden kapı açan 3N Medya Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Necat Gülseven'e, TV100 Medya Grup Başkanı Sayın Murat Kelkitlioğlu'na ve tüm izleyicilerime sonsuz teşekkür ediyorum." dedi.