Varlığı bir türlü kanıtlanamıyordu! Efsanevi yaratığa ait yeni görüntü herkesi dumur etti! “Bu gerçekten çok büyük”

Varlığı her zaman tartışma konusu olan efsanevi Loch Ness canavarına ait olduğu öne sürülen yeni görüntüler şaşkınlık yarattı. Görüntüleri çeken Eoin O’Faodhagain şahıs, körfezde gördüğü yaratık için “Loch Ness'te yaşayan canlıların normal uzunlukları düşünüldüğünde bu gerçekten çok büyük” dedi.

Varlığı bir türlü kanıtlanamıyordu! Efsanevi yaratığa ait yeni görüntü herkesi dumur etti! “Bu gerçekten çok büyük”

İskoçya’nın Fort Augustus yakınlarındaki Shoreland Lodges’ta Pazartesi akşamı saat 21.55'te meydana geldi. County Donegal'daki evinden dışarı izleyen 58 yaşındaki Eoin O’Faodhagain isimli kişinin gözüne suyu incelerken büyük bir canlı takıldı.

ŞAŞKINA DÖNDÜ

Eoin O'Faodhagain hemen cep telefonunun kamerasını çıkararak o anları kayıt altına aldı. Daha sonra görüntüleri inceleyen O'Faodhagain 25 fit uzunluğunda olduğu tahmin edilen muazzam varlığı fark ettiğinde şaşkına döndü.

Varlığı bir türlü kanıtlanamıyordu! Efsanevi yaratığa ait yeni görüntü herkesi dumur etti! “Bu gerçekten çok büyük” - Resim : 1

GÖRÜNTÜ LOCH NESS CANAVARI İLE EŞLEŞİYOR

O'Faodhagain gördüğü yaratığın devasa boyutu ve kambur şeklinin sudaki hareket şekliyle birleştiğinde, Loch Ness Canavarı ile tam olarak eşleştiğine inandı.

“ÜRETTİĞİ HIZ İKİ HAYVANI ORTADAN KALDIRABİLİR”

O'Faodhagain bu konuda şunları söyledi: "Loch Ness Canavarı olması gereken bir manzara varsa, bu manzara tam da buna uyuyor. Canlı bir şey, bol hareket göstererek körfezin içinden geçiyor ve bazen boyun veya siyah tümsekler gibi sudan dışarı çıkan bir şey gösteriyor. Loch Ness'te yaşayan canlıların normal uzunlukları düşünüldüğünde bu gerçekten çok büyük” dedi.
O'Faodhagain, "Boyutu tek başına su samurlarını ve fokları ortadan kaldırabilir ve ürettiği hız, bu iki hayvanı da kesinlikle ortadan kaldırabilir. Loch Ness'te çok büyük bir canlıya ait yakaladığım en ilgi çekici görüntü” diye konuştu.