Vatandaşlar metrelerce kuyruk oluşturdu! Sıranın sonu görünmedi

Yılbaşına sayılı günler kalırken İstanbul'da vatandaşlar yeni yıl bileti için metrelerce kuyruk oluşturdu.

Vatandaşlar metrelerce kuyruk oluşturdu! Sıranın sonu görünmedi

Yeni yılda büyük ikramiye tutarı 400 miyon lira. 2024 yılının ilk dakikalarında dağıtılacak toplam ikramiye tutarı ise, 2 milyar 355 milyon 650 bin lira olacak. Büyük ikramiye hayalleri kuranlar yılbaşına sayılı günler kala Eminönü'ndeki Nimet Abla'nın önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Bilet almak için kuyruğa girenlerin yanında, seyyar tezgahlardan bilet almayı tercih edenler de vardı. 
Vatandaşlar metrelerce kuyruk oluşturdu! Sıranın sonu görünmedi - Resim : 1
"ARKADAŞIM 2 SAATTİR SIRA BEKLİYOR" 
Yılbaşı bileti almak için arkadaşıyla Eminönü'ne gelen Mehmet Baş, "Arkadaşım bilet almak için 2 saattir sıra bekliyor.Burada çok sıra var çok kalabalık" diye konuştu.Baş, "Zengin olmak istiyoruz" dedi. 
Vatandaşlar metrelerce kuyruk oluşturdu! Sıranın sonu görünmedi - Resim : 2
"ANNEMİN HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRİRDİM"
Metrelerce uzanan kuyruğa girmek istemediği için yılbaşı biletini seyyar tezgahtan alan Baran Hamza Karaahmetoğlu ise, "Yedi tam bilet aldım. Sadece elden satanlardan aldım, sıraya giremezdim iş yerine almıştım. Sıra çok kalabalık, sıraya girsem en az 5 - 6 saat burada olabilirdim diye düşünüyorum. Bana çıkarşa şahsen annemin hayallerini gerçekleştirirdim. Bilet benim değil patrona çıkarsa, yüzde on pay alırım inşallah" dedi. Esnaf Vahap Akarslan ise, "Geçen sene daha çok talep vardı, bu sene fazla talep yok, bildiğin gibi hayat şartlarına göre. Bugüne özel yoğunluk, bu sene fazla bir talep yok" şeklinde konuştu. 
Vatandaşlar metrelerce kuyruk oluşturdu! Sıranın sonu görünmedi - Resim : 3
ÇEYREK 100, YARIM 200, TAM BİLET 400 LİRA 
Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinde bu yılki büyük ikramiye 400 milyon lira olarak belirlendi. Tamamı dağıtım garantili olan çekilişte, dağıtılacak toplam ikramiye tutarı 2 milyar 355 milyon 650 bin lira olacak. Yılbaşı özel çekilişinin sonuçları milli piyangonun internet sayfasından da öğrenilebilecek. Bu yıl çeyrek bilet 100 liradan, yarım bilet 200 liradan tam bilet ise, 400 liradan satılıyor.