Vatandaşlara 1000 TL değerinde sürpriz destek! Son 2 gün başvuruyu kaçırmayın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı işbirliğiyle dar gelirli ve ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara yılbaşı öncesi destek ödemesi yapılacak. Başvuru nereden ve nasıl yapılır? Şartlar nelerdir? İşte detaylar

Vatandaşlara 1000 TL değerinde sürpriz destek! Son 2 gün başvuruyu kaçırmayın!

İhtiyaç sahiplerine yılbaşı müjdesi. Devlet yeni yıl yardımı verecek başvuru yapanların hesabına 1000 TL devlet desteği yatacak. Çalışmayan kadınlara yapılan proje kapsamında 1000 TL yardım verilecek. Maddi durumu yeterli olmayan vatandaşlar hemen başvuru yaparak yeni yıl öncesi fırsattan faydalanabilecek. İşte 1000 TL devlet yardımı ile ilgili merak edilenler…

Başvuru nereden ve nasıl yapılır?

1000 TL devlet yardımı için e-devlet üzerinden ya da sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıfları aracılığı ile başvuru yapabilirsiniz.

Yeni yıl öncesi yatırılacak

1000 TL devlet yardımı yeni yıl öncesinde hesaplara geçecek. Ancak yılbaşından evvel maaş bağlansın istiyorsanız yapmanız gereken şey bir an önce başvuru işlemlerini tamamlamak nokta Pazartesi günü başvuru yapanlar yılbaşından önce ödeme alabiliyor.

Başvuru işlemlerinde ihtiyacınız olan şey sadece t.c. kimlik kartı nokta Bunun dışında herhangi bir evrak ya da belge gerekmiyor. t.c. kimlik belgesi ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakıflarına giderek başvuru işlemlerini tamamlayabilirsiniz.