Vatandaşlık numarasının sonu 6 – 8 olanlar! 74 bin TL alabilirsiniz

T.C kimlik numarasının son hanesine bakılarak alınacak 74.000 TL kredi ile ilgili gerekli duyuru yapıldı. İlgiliye krediye başvuru sonrası nakit ödemeden faydalanmak isteyenler tüm vatandaşlar, belirtilmiş şartlar dahilinde kredi ödemesini Yapı Kredi bankası üzerinden gerçekleştirebilecek.

Vatandaşlık numarasının sonu 6 – 8 olanlar! 74 bin TL alabilirsiniz

T.C kimlik numaranız ile ilgili başvuruyu sizler de gerçekleştirdiğiniz takdirde, şubeye gitmeden ihtiyaç kredisi olarak 74.000 TL yi hesabınıza geçirebilirsiniz.

74.000 TL kredi için 24 ay veya 36 ay vade şeklinde, tüketicilere 2 opsiyon sağlanacak. Başvuru yapmak isteyen vatandaşların, gerekli şartları sağlaması halinde 5 dakika içerisinde kredi tutarları hesaplara yatırılacak.

Başvuru ve Detaylar

Kredi puanı 1500 ve üzeri olan kişilerin, T.C kimlik numaralarının da sorgulanması halinde tüm vatandaşlar ihtiyaç kredisine başvurabilecek. Yapı Kredi Bankası resmi web sitesi üzerinden yaptığı duyuruda krediye hak kazanan kişiler, taksit ödemeleri için 3 ay erteleme imkanı da sağlayacak.

Başvuru yapmak için dilerseniz SMS de kullanabilirsiniz. Bireysel T.C. kimlik, aylık gelir, doğum tarihinizi yazarak 4411 e göndermeniz yeterli.

Sadece bu kampanya dahilinde değil. Yapı Kredi Bankası yapılacak tüm ihtiyaç kredisi işlemleri için 3 ay taksit erteleme opsiyonu sağlayacağını SMS haricinde internet bankacılığı üzerinden işlem yapılabileceğini de duyurdu.